Híreink

Ismét hazugságon kapta a Jobbik a Hit Gyülekezete hetilapját

2015-03-19 14:17
-A +A

Korábban a Hetek című hetilapban a Jobbikról, illetve politikusairól előszeretettel valótlanságokat leíró Szlazsányszky Ferenc tollából nem kevesebb jelent meg, minthogy Magyarország jelenleg toronymagasan legerősebb ellenzéki pártja korábban a frakciójában ülő országgyűlési képviselőket fenyegetéssel, sőt, fizikai fenyegetéssel bírta rá arra, hogy ne lépjenek ki az országgyűlési képviselőcsoportból.

A Jobbik ezen hazugságokat természetesen nem hagyhatta következmények nélkül, így pert indított személyiségi jogai védelmében az újság ellen. Az elsőfokú eljárás során kiderült, hogy az egyebek mellett Pősze Lajostól származó információkra alapított kijelentésekből a Hetek semmit nem tud bizonyítani, mint ahogyan ilyen eset természetesen nem is történt soha a Jobbikban. Ezért a Fővárosi Törvényszék még nem jogerős ítéletében megállapította, hogy a Hetek valótlant állított a nemzeti pártról, és bocsánatkérésre is kötelezte a lapot.

Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója

jobbik.hu

Kapcsolódó cikkek


A Hit Gyülekezete
A Hit Gyülekezete szerint normális a rángatózás a Vidám vasárnapon.
A Jobbik megteszi az ügyben a szükséges jogi lépéseket.

Ajánlott cikkek

Ezúttal az m1 gondolta azt, hogy nekik is fel kell zárkózniuk a habonyi hazugsággépezethez.
A magyar kultúra napján nemzeti identitásunk és hagyományunk ápolásának fontosságára is figyelmet kell fordítanunk amellett, hogy megköszönjük a kulturális szférában dolgozók áldozatos munkáját.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
 
2018 január