Híreink

Ismét jól szerepelt a Jobbik a Bókay Kert Szeptemberi Kóstolón

2015-09-07 15:06
-A +A

Az előző évekhez hasonlóan, idén is megvásároltuk részvételi lehetőségünket a Bókay Kert Szeptemberi Kóstoló elnevezésű önkormányzati rendezvényére.

Ezúttal a “Jobbik – Adjon az Isten szebb jövőt” csapata mellett a “Jobbik Ifjúsági Tagozat 18. – Miénk a jövő!” kerületi csapata is bemutatta főzőtudományát. Az előbbi részeges nyúlpörkölt dödöllével, míg utóbbi nyúlragu olajbogyóval és aszalt szilvával nevezett.

DSC06734 masolat

Nagyon örültünk, amikor a közelmúltban bejegyzett Atilla Unokái Hagyományőrző Egyesület is jelezte, hogy szívesen venne részt az eseményen, és kérte, hogy a közelünkben kapjanak főzőhelyet. Lecsós kecske-üstöny(pörkölt) gazdagon ételük ígéretesnek tűnt.

DSC06656 masolat

DSC06660 masolat

Korán reggel, szakadó esőben kezdtük meg az előkészületeket, de hála Istennek még a délelőtt folyamán kitisztult az idő és semmi nem akadályozhatta meg, hogy maradéktalanul teljesítsük az erre a napra tervezett feladatainkat.

Az egyre nagyobb számban érkező látogatók hamar megtalálták a felállított standasztalunkat, ahol aláírásukkal támogatták a népszavazási kezdeményezést, melyet a férfiak 40 év munkaviszony utáni nyugdíjba vonulásának érdekében indítottak. Sokan érdeklődtek, hogy mikor kezdődik az „őszi idény” a Nemzeti Estek rendezvény-sorozatban; néhányan aktuális közérdekű problémákra hívták fel a figyelmünket; és voltak, akik arra voltak kíváncsiak, hogy mit főzünk.

Tovább a teljes cikkhez...

Kapcsolódó cikkek


A Fővárosi Közgyűlés mai ülésére a Jobbik képviselője, Czeglédi János előterjesztést nyújtott be annak kapcsán, hogy a f
Több kormánypárti irányítású önkormányzatban testületi döntés nélkül is kihelyezték a székely zászlót.
A székely zászló összetekerve, műanyag gyorskötözőkkel lefogva, az ablakhoz begyűrve volt beledugva ugyanabba a tartóba,

Ajánlott cikkek

Lassan már nincs hét, nincs nap, hogy ne derüljön ki egy-egy kötvényt vásárló Fidesz-migránsról, hogy a jelenléte és tevékenysége biztonsági kockázatot jelent Magyarországnak.
Évek óta hangoztatjuk, hogy a Fidesz politikája a szakadék szélére taszítja a magyar közoktatást.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2018 szeptember