Ismét megalázta az egészségügyi dolgozókat a kormány

2018-02-13 07:57
A napokban került fel a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház egyik egészségügyi dolgozójának fizetési papírja a legnagyobb közösségi oldalra, mely már a kormány állítólagos béremelése után született. Ebből is világosan látszik, hogy az egészségügyi dolgozók fizetésemelése is kereken nulla forint volt. A garantált illetmény emelkedését az intézmény úgy kompenzálta, hogy az azon felüli részt csökkentette, így maradt ugyanannyi a fizetés. Így egy újabb nulla forintos béremelésre lehet büszke Orbán Viktor kormánya, valamint Ovádi Péter, a Fidesz választókerületi elnöke.

Elképesztő az a hatalmi arrogancia, amellyel ismét cserbenhagyták az egészségügyi dolgozókat, ismét elárulták a betegellátást. Azt üzenem a veszprémi egészségügyi dolgozóknak, hogy már csak pár hetet kell kibírniuk, s a kormányváltást követően megkezdjük a valódi béremelést, és 21. századi ellátást teremtünk VELÜK EGYÜTT.

dr. Varga-Damm Andrea
országgyűlési képviselőjelölt

Egész évben elérhető, szabad, biztonságos és egészséges Balatonért fognak küzdeni a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltjei.
A megállapodással is szeretnék segíteni a devizahitelesek gondjainak megoldását.

2018 február