Izzik a világ, recseg a Föld

2015-12-01 16:21

Izzik a világ, recseg a Föld, mindenki harcol valamiért. Egy dolog azonban nem változik: adventi gyertyagyújtásra és a kettős kereszt felállításának megünneplésére gyűlt össze egy népes társaság Pestszentlőrincen. A kerületi Jobbik hagyományainak megfelelően ebben az évben is csendes várakozásra hívta az embereket.

Keresztallitas201501

A kellemetlen időjárás ellenére az összegyűltek békésen, meghitt hangulatban hallgatták Makai Tibor, önkormányzati képviselőnk moderálásával zajló műsorunkat, melyben Arapovicsné Kis Ágnes verset mondott, Makai Bori, Révész Klaudia és Révész Hajnalka énekével tette ünnepélyessé esténket.

Keresztallitas201505

Hegedűs Loránt lelkipásztor szavai elcsendesítették a körülöttünk zajló viharos eseményeket, előtérbe helyezve az Isten-, a Haza- és egymás iránti szeretet fontosságát.

Keresztallitas201511

Meggyújtottuk az adventi koszorú első gyertyáját és megbeszéltük, hogy a karácsonyt váró időszakban minden szombaton 18 órakor találkozunk, hogy erősítsük a világosságot a többi gyertya meggyújtásával.

Képgaléria itt.

Jobbik XVIII. kerületi szervezet

Jogállamban a jog, Magyarországon Orbán oligarchái számítanak.

2017 november