Híreink

Jakab Péter: Nem akarunk még több pénzt adni Orbán Viktornak

2019-05-24 17:25
-A +A
 
A Jobbik országgyűlési képviselője, Jakab Péter szerint a vasárnapi EP-választás többek között arról fog szólni, hogy akarjuk-e tovább gazdagítani az Orbán-családot és az Orbán-haveri kört.
 
Jakab Péter mai sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy a választóknak nyilatkozniuk kell arról, hogy milyen Magyarországot szeretnének a jövőben. 
 
"Az elmúlt kilenc év kormányzásának két fő eredménye, hogy az Európai Unió második legszegényebb nemzete lettünk, Mészáros Lőrinc pedig - dollármilliárdosként - az ország leggazdagabb emberévé vált."
 
Kiemelte, hogy 2010 óta a túlárazott közbeszerzésekkel minden dolgozó zsebéből egymillió forintot vett ki a kormány, ami azért nonszensz, mert azoknak a becsületes munkavállalóknak kellene adni ezeket a pénzeket, akik megdolgoztak érte.
 
"A magyar kormány pofátlanul kizsebeli a magyar adófizetőket, és a tőlük elvett pénzt szétosztja az Orbán-haveri kör között" - tette hozzá Jakab.
 
A Jobbik politikusa leszögezte, hogy nemcsak a közpénzek eltulajdonlása óriási probléma, hanem az, hogy a kormány keleti vendégmunkásokkal akarja alacsonyan tartani a magyar emberek bérét. Emlékeztetett, hogy a KSH adatai szerint 86 ezer külföldi vendégmunkást telepítettek be hazánkba 2017-ig. Megjegyezte, hogy a közeljövőben a MOL közreműködésével, 2020-ban 3 ezer törököt fognak Tiszaújvárosba telepíteni. 
 
"Az országnak nem olcsó keleti vendégmunkásokra, hanem jól megfizetett magyar dolgozókra van szüksége."
 
A jobbikos képviselő az Alfahír azon kérdésére, mely szerint egyre közelebb a megállapodás Budapesten az önkormányzati választásra, úgy felelt, hogy reményei szerint minden kerületben egyetlen ellenzéki jelölt fog indulni a Fidesz ellen, mert csak így lehet leváltani ezt a "mérhetetlen korrupcióra épülő" rendszert.
 
alfahir.hu - jobbik.hu

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

A vasárnapi időközi választáson fog kiderülni, hogy ez az egy egy elleni küzdelem 2022-ben sikeres lehet-e.
Ennél nemzetietlenebb gazdaságpolitikát ritkán látott Magyarország.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 
2020 február