Híreink

Jakab Péter vezetheti a Jobbik frakcióját

2019-06-03 10:28
-A +A
Béli Balázs / Alfahír

A Jobbik Országos Elnöksége Jakab Pétert jelöli a nemzeti néppárt országgyűlési képviselőcsoportjának frakcióvezetői tisztjére - közölte a párt sajtóosztálya vasárnap.

A közleményben az áll, hogy a Jobbik megértette, mit üzentek az otthon maradt támogatói: megújulásra van szükség.

"A párt elnöksége úgy látja, hogy Jakab Péter megtestesíti mindazt, amire az eredményes nemzeti érdekképviselet érdekében szüksége van hazánknak."

A miskolci, háromgyermekes, pedagógus végzettségű országgyűlési képviselő tavaly alig több mint 100 szavazattal maradt el az egyéni győzelemtől. Az Országgyűlésben végzett munkája során számtalan alkalommal szembesítette a "népnyúzó" Orbán-kormányt gőgös zsarnokságának következményeivel. 

Jakab Péter nevéhez fűződik az országon belüli béregyenlőtlenségekkel, valamint az ukrán és ázsiai migránsmunkások tömeges betelepítésével szembeni küzdelem is.

A Jobbik Országos Elnökségének meggyőződése, hogy "Jakab Péter személyében Orbán Viktor méltó ellenfelet kap az Országgyűlésben, aki hitelesen és hatékonyan tud szembeszegülni a miniszterelnökkel a parlamenti patkóban és vezetésével a Jobbik Országgyűlési Képviselőcsoportja is újult erővel és lélekkel vághat neki a parlamenti munkának."

Jakab Gyöngyösi Mártont válthatja a frakció élén, aki a párt egyetlen európai parlamenti képviselői helyét szerezte meg az egy héttel ezelőtti EP-választáson. Gyöngyösi négy napja jelezte lapunknak adott interjújában, hogy már tudják ki lesz az új frakcióvezető és úgy látszik a bejelentés sem váratott sokáig magára.

 

Alfahír.hu - Jobbik.hu

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2020 szeptember