Híreink

Jászberény jobbikos polgármestere is önkéntesnek jelentkezik a koronavírus-járvány elleni küzdelemben

2020-03-17 16:36
-A +A
Budai Lóránt
Ma olvastam prof. dr. Kásler Miklós miniszter úr nyílt levelét, amelyben a koronavírus-járvány elleni küzdelemben való segítségvállalást kéri.
 
Immár a járvány a közösségi terjedési szakaszban van és tekintettel arra, hogy a 65 évnél idősebb egészségügyi dolgozók nem érintkezhetnek közvetlenül a koronavírussal megfertőződött személyekkel, évtizedek óta nem látott összefogásra van szükség.
 
Épp ezért – a fentiekben említett nyílt levélben foglaltaknak megfelelően – fontosnak tartottam, hogy felajánljam szolgálataimat és nem csak mint polgármester. Három gyermekes édesapaként, felelős állampolgárként egyértelmű számomra, hogy képi diagnosztikai és intervenciós szakasszisztensi végzettségemre adott esetben hasonlóan nagy szükség lehet, mint a városvezetői döntéshozatalaimra.
 
S bár polgármesterként hatványozottan igaz, hogy az idő rövidségével küszködök, a mai napon hivatalos levélben kértem Dr. Sinkó-Káli Róbert főigazgató urat, jelezze felém ha hozzájárulhatok szaktudásommal a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház betegellátásának minél zavartalanabb működéséhez.
 
 
 
Budai Lóránt
 
Jászberény polgármestere

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

"Azt látjuk, hogy a polgárosodás, a valódi kereszténydemokrácia Magyarországon nem alakult ki, ez nem tartozott a Fidesz valódi céljai közé."
A Jobbik úgy tűnt, próbál ideológia-semlegesen politizálni, szimbolikus ügyeket nem felvetni, az Elvi Nyilatkozat viszont egy határozott, mainstream jobbközép deklaráció.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2020 július