Híreink

Jó reggelt Momentum!

2017-12-08 08:17
-A +A

Szívesen válaszolunk a Momentum a Jobbiknak a nyilvánosság előtt feltett kérdéseire, hogy ne a propaganda újságírás által ránk égetett hazugságok zavarják meg a figyelmüket és a jelenlegi vészterhes helyzetben ne lássák meg a fától az erdőt.

Üzletel-e egymással Kovács Béla és Szabó Gábor pártigazgató?

Nem.

Hozott be orosz pénzt a Jobbikba Kovács Béla?

Nem. Soha.

Miért nem vizsgálták érdemben KGBéla ügyét?

Amennyire lehetett vizsgáltuk, ám igazán érdemben sohasem sikerült, hiszen a Jobbik nem rendelkezett és nem rendelkezik sem saját titkosszolgálattal, sem nyomozóhatósággal és nem működtet igazságszolgáltatási rendszert. Ezek az erőforrások és intézmények a magyar államnak állnak a rendelkezésére. Az az igazi kérdés, hogy ők miért húzták három és fél éven keresztül a vádemelést, ezzel akadályozva azt, hogy ésszerű időn belül a bíróság elé kerülhessen az ügy, és a vádakat tisztázni lehessen vagy bebizonyítani.

Hogyan engedhette meg magának a párt több ezer plakát bérlését, majd felvásárlását?

A hivatalos állami támogatásunkból és magánemberek nekünk befizetett adományaiból. Abból, amiből egy párt általában biztosítani szokta a gazdálkodását.

Javasoljuk, hogy a megadott válaszaink feldolgozása után, egy pillanatig gondolkodjanak el a Momentum politikusai azon is, hogy amikor a fideszes államhatalom éppen teljes erejével meg akarja semmisíteni a legerősebb ellenzéki pártot, a Jobbikot és lehetetlenné akarja tenni a választáson való elindulását, akkor megállnak-e ennél a pontnál, vagy minden ellenzéki pártnak hasonló sorsot szánnak-e?

Meglátásunk szerint, ami ma a Jobbikkal történik, az holnap a többi ellenzéki párttal is megtörténhet. Holnapután meg a magyar társadalom olyan csoportjaival is, amelyek útjában vannak a fideszes tolvajgépezetnek.

A Jobbik és a többi ellenzéki párt között jelentős ideológiai szakadék van, ennek ellenére már most jószándékkal arra figyelmeztetünk mindenkit, hogy ez minden más ellenzéki párttal is megtörténhet, erősorrendben haladva, így a legvégén a Momentum is sorra kerülhet majd.

Azt üzenjük a Momentum vezetőségének, hogy nem a Jobbikot, hanem a kormányt kell leváltani. Mi ezért küzdünk.

Jó reggelt Momentum!

Szabó Gábor, pártigazgató

Ajánlott cikkek

Magyarország ebben is Európa szégyenpadjára került.
A kormányzat arcátlan módon szüntette meg a lakáscélú előtakarékosság állami támogatását, ily módon fiatalok és idősebbek tízezreit zárta ki az otthonteremtést segítő lehetőségek közül.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2018 október