Jó reggelt Momentum!

2017-12-08 08:17

Szívesen válaszolunk a Momentum a Jobbiknak a nyilvánosság előtt feltett kérdéseire, hogy ne a propaganda újságírás által ránk égetett hazugságok zavarják meg a figyelmüket és a jelenlegi vészterhes helyzetben ne lássák meg a fától az erdőt.

Üzletel-e egymással Kovács Béla és Szabó Gábor pártigazgató?

Nem.

Hozott be orosz pénzt a Jobbikba Kovács Béla?

Nem. Soha.

Miért nem vizsgálták érdemben KGBéla ügyét?

Amennyire lehetett vizsgáltuk, ám igazán érdemben sohasem sikerült, hiszen a Jobbik nem rendelkezett és nem rendelkezik sem saját titkosszolgálattal, sem nyomozóhatósággal és nem működtet igazságszolgáltatási rendszert. Ezek az erőforrások és intézmények a magyar államnak állnak a rendelkezésére. Az az igazi kérdés, hogy ők miért húzták három és fél éven keresztül a vádemelést, ezzel akadályozva azt, hogy ésszerű időn belül a bíróság elé kerülhessen az ügy, és a vádakat tisztázni lehessen vagy bebizonyítani.

Hogyan engedhette meg magának a párt több ezer plakát bérlését, majd felvásárlását?

A hivatalos állami támogatásunkból és magánemberek nekünk befizetett adományaiból. Abból, amiből egy párt általában biztosítani szokta a gazdálkodását.

Javasoljuk, hogy a megadott válaszaink feldolgozása után, egy pillanatig gondolkodjanak el a Momentum politikusai azon is, hogy amikor a fideszes államhatalom éppen teljes erejével meg akarja semmisíteni a legerősebb ellenzéki pártot, a Jobbikot és lehetetlenné akarja tenni a választáson való elindulását, akkor megállnak-e ennél a pontnál, vagy minden ellenzéki pártnak hasonló sorsot szánnak-e?

Meglátásunk szerint, ami ma a Jobbikkal történik, az holnap a többi ellenzéki párttal is megtörténhet. Holnapután meg a magyar társadalom olyan csoportjaival is, amelyek útjában vannak a fideszes tolvajgépezetnek.

A Jobbik és a többi ellenzéki párt között jelentős ideológiai szakadék van, ennek ellenére már most jószándékkal arra figyelmeztetünk mindenkit, hogy ez minden más ellenzéki párttal is megtörténhet, erősorrendben haladva, így a legvégén a Momentum is sorra kerülhet majd.

Azt üzenjük a Momentum vezetőségének, hogy nem a Jobbikot, hanem a kormányt kell leváltani. Mi ezért küzdünk.

Jó reggelt Momentum!

Szabó Gábor, pártigazgató

Szávay István facebook bejegyzése.
„Orbán Viktor elismerte azt, hogy végig hazudták az elmúlt három évet, most pedig lebuktak”

2018 január