A Jobbik akciótervében a bevándorlás megállítása áll az első helyen

2018-04-03 20:22

Mi lenne egy Jobbik-kormány első lépése? Vona Gábor erről beszélt gyöngyösi sajtótájékoztatóján.

Vona Gábor Gyöngyösön tartott sajtótájékoztatót, ahol először általánosságban beszélt a választásról. Szerinte nem csak négy évről szól a mostani voksolás, hanem legalább két generációra meghatározza Magyarország sorsát. A kérdés a kormánypropagandával szemben nem az, hogy bevándorló, hanem kivándorló ország leszünk-e.

Vona szerint Orbán elégtételt venne, ők egészségügyi eszközöket, Orbán listázná a politikai ellenfeleket, ők a problémákat listáznák és megoldanák.

Hangsúlyozta, hogy a választási eredmény a részvételen fog múlni, ezért mindenkinek az a feladata, hogy menjen el voksolni és vigyen magával még öt embert, mert aki otthon marad, az Orbánra szavaz.

ELSŐ LÉPÉSEK

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje a választásig naponta sajtótájékoztatót tart, ahol bemutatja azt az öt csomagot, amik a Jobbik akciótervét jelentik.

AZ ELSŐ CSOMAG

Bevándorlás-ellenes akcióterv

- maradnia kell a déli határzárnak

- önálló határőrség felállítása, állandó élőerős védelem

- alaptörvény módosítása, amit a Fidesz többször is leszavazott

- mindenféle kvóta visszautasítása

- kötvényüzletek felülvizsgálata, elszámoltatása

- migrációs propaganda leállítása, Rogán Antal minisztériumának megszüntetése, az így felszabaduló összeg közoktatásba való forgatása.

alfahir.hu - jobbik.hu

A Jobbik továbbra is alternatívát kíván felmutatni a Fidesszel szemben, miközben sikerült megállapodni a törvénytelen büntetésről a NAV-val és az ÁSZ-szal, így biztosított a legerősebb ellenzéki párt
A Jobbik üdvözli Székely László ombudsman azon megállapítását, miszerint a diákhitellel kapcsolatos kedvezményeket ki kell terjeszteni az apákra is.

2018 augusztus