Híreink

A Jobbik akciótervében a bevándorlás megállítása áll az első helyen

2018-04-03 20:22
-A +A
 
Mi lenne egy Jobbik-kormány első lépése? Vona Gábor erről beszélt gyöngyösi sajtótájékoztatóján.
 
Vona Gábor Gyöngyösön tartott sajtótájékoztatót, ahol először általánosságban beszélt a választásról. Szerinte nem csak négy évről szól a mostani voksolás, hanem legalább két generációra meghatározza Magyarország sorsát. A kérdés a kormánypropagandával szemben nem az, hogy bevándorló, hanem kivándorló ország leszünk-e.
 
Vona szerint Orbán elégtételt venne, ők egészségügyi eszközöket, Orbán listázná a politikai ellenfeleket, ők a problémákat listáznák és megoldanák.
 
Hangsúlyozta, hogy a választási eredmény a részvételen fog múlni, ezért mindenkinek az a feladata, hogy menjen el voksolni és vigyen magával még öt embert, mert aki otthon marad, az Orbánra szavaz.
 
ELSŐ LÉPÉSEK
 
A Jobbik miniszterelnök-jelöltje a választásig naponta sajtótájékoztatót tart, ahol bemutatja azt az öt csomagot, amik a Jobbik akciótervét jelentik.
 
AZ ELSŐ CSOMAG
 
Bevándorlás-ellenes akcióterv
 
- maradnia kell a déli határzárnak
 
- önálló határőrség felállítása, állandó élőerős védelem
 
- alaptörvény módosítása, amit a Fidesz többször is leszavazott
 
- mindenféle kvóta visszautasítása
 
- kötvényüzletek felülvizsgálata, elszámoltatása
 
- migrációs propaganda leállítása, Rogán Antal minisztériumának megszüntetése, az így felszabaduló összeg közoktatásba való forgatása.
 
alfahir.hu - jobbik.hu

Ajánlott cikkek

Több mint 800 ezer ember hagyta el az országot, mert az Orbán-kormány alacsonyan tartja a béreket, a kivándoroltak helyére pedig ukránokat, törököket telepítenek.
A kétes hátterű, több esetben nemzetbiztonsági kockázatot is jelentő letelepedési kötvényes migránsok ügye után a Fidesz újabb botrányos bizniszbe keveredett.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2019 május