Jobbik: aki bevándorlók százezreivel akar osztozni a bérrabszolgaságban, az nyugodtan szavazzon a Fideszre!

2019-05-22 17:25

Több mint 800 ezer ember hagyta el az országot, mert az Orbán-kormány alacsonyan tartja a béreket, a kivándoroltak helyére pedig ukránokat, törököket telepítenek Szilágyi György szerint. A Jobbik országgyűlési képviselője fővárosi sajtótájékoztatóján arról beszélt: aki bevándorlóországot szeretne Magyarországból, az szavazzon nyugodtan a Fideszre, aki pedig tisztességes megélhetést és európai béreket akar, az pedig a Jobbikot támogassa most vasárnap.

„Ennek a választásnak hatalmas a tétje, talán nem volt még ilyen fontos Európai Parlamenti választás ebben az országban.”

Szilágyi György szerint vasárnap arról dönthetnek a szavazók, hogy hagyják-e Orbán Viktornak, hogy kivezesse Magyarországot az EU-ból. Emellett azt is megmutathatják, hogy milyen életet szeretnének: a Fidesz-féle bérrabszolgaság vagy a Jobbik által EU-s szinten szorgalmazott bérunió közül választhatnak.

„A Fidesz politikája arról szól, hogy Magyarországon egy félfeudális bérrabszolgaság maradjon, alacsonyan tartják a béreket és a 6-800 ezer kivándorolt fiatalt pedig ukrán, török vendégmunkásokkal kívánják pótolni.”

A jobbikos politikus úgy fogalmazott: azok az egyenlőtlenségek vezetnek a jól képzett magyarok kivándorlásához, amelyeket a kormánypártoknak kilenc év alatt sem állt érdekében eltűntetni. Ha nem történik változás, az a Jobbik szerint éveken belül a nyugdíjrendszer összeomlását eredményezheti. A fiatalok helyére a hivatalos adatok alapján: „Több tízezer török, ukrán, akár vietnami vagy kínai vendégmunkást telepítenek be, ezzel is alacsonyan tartva a béreket és az életszínvonalat.”

Szilágyi György szerint ez már csak azért is probléma, mert az ország csatlakozása óta az árunió már megvalósult, azaz nagyjából ugyanannyit fizetünk az árukért és szolgáltatásokért, mint bármely EU-s országban. A jobbikos politikus hangsúlyozta: erre nyújtana megoldást az általuk szorgalmazott bérunió.

„Az Európai Bizottság már elismerte, a 2018-as Európai Konzultáció az egyenlő munkáért egyenlő bért elvét az EU egyik lehetséges alapelvének tekinti.”

Szilágyi szerint ezért fontos, hogy most vasárnap mindenki elmenjen szavazni és világosan jelezze, hogy milyen országban akar élni: „Hogyha azt szeretnék, hogy ebben a bérrabszolgaságban osztozniuk kelljen ukrán, török vagy más vendégmunkásokkal, akkor a Fideszre szavazzanak. Ha egy élhetőbb, fejlődő és bérekben, nyugdíjakban növekvő Magyarországot szeretnének, akkor pedig szavazzanak a Jobbik Magyarországért Mozgalom képviselőire.”

alfahir.hu - jobbik.hu

A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete alapján a pestisracok. hu nevű áljobboldali portálnak az alábbi helyreigazítást kell közölnie.
Így a Jobbik november 9-én tartandó tisztújító kongresszusán a jelenlegi állás szerint Jakab Péter lehet az egyetlen elnökjelölt.

2019 október