A Jobbik az igazát alátámasztó dokumentációt határidőre benyújtja majd az ÁSZ-nak

2019-01-12 12:46

A Jobbik a héten kapta kézhez az Állami Számvevőszék jelentéstervezetét, amely egyrészt megállapítja, hogy mint jelölő szervezet szabályszerűen elszámolt a kampányra kapott állami támogatással maga és a jelöltjei után is, de másrészt azt vélelmezi, hogy a Jobbik a pártfinanszírozásra vonatkozó tilalmakat nem tartotta volna be. A Jobbik biztos benne, hogy nem fogadott el a törvény által nem engedélyezett pártfinanszírozást, emellett rendelkezik azokkal a pénzügyi dokumentációkkal és érvekkel, amelyek az álláspontját alá tudják támasztani, és azt határidőre be is fogja majd nyújtani ezeket a plusz dokumentumokat és a hivatalos válaszát is az Állami Számvevőszéknek.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Dr. Gyüre Csaba feladata a kiváló adottságai ellenére a NER mostohagyermekeként kezelt, így hazánk egyik legszegényebb megyéjévé vált Szabolcs-Szatmár-Bereg képviselete lesz.
A 2018-as országgyűlési választás szavazatszámlálásánál számtalan csalás történt. Nem hagyhatjuk, hogy a május 26-ai EP-választáson ez újra megismétlődjön!

2019 március