A Jobbik azonnali kilakoltatási és részleges végrehajtási moratóriumot sürget

2018-11-08 14:30

A Jobbik rekordszintű riasztást kap, hogy jelenjen meg kilakoltatásokon, miközben kormány a családok évéről beszél. Z. Kárpát Dániel országgyűlési képviselő, a Jobbik alelnöke szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta: ezer sebből véreznek azok a történetek, amelyek a NER rendszerében, a Fidesz által kialakított végrehajtók számára kedvező jogi és politikai klímában a lakosságot érik atrocitások formájában.

Z. Kárpát Dániel elmondta, számos olyan visszajelzést kaptak, hogy duplán próbáltak behajtani követelést végrehajtók, „életük végéig haszonélvezőként, jogszerűen ott tartózkodókat távolítottak el lakásukból”, illetve az is előfordulhat, hogy valaki pár tízezer forintos telefonszámla-tartozás miatt veszíti el az otthonát

A Jobbik politikusa arra hívta fel a figyelmet, hogy a november 15-én induló kilakoltatási moratórium már kései intézkedés, mert addig is számos család veszítheti el otthonát. Z. Kárpát Dániel leszögezte: teljes felülvizsgálatra szorul a végrehajtási rendszer.

A Jobbik azonnali kilakoltatási, valamint a devizahitelük miatt bajba kerültek számára részleges végrehajtási moratóriumot sürget. A moratóriumot addig kellene fenntartani, amíg nem kezdődhet meg egy törvénymódosítás után a devizahitelek forintosítása a felvételkori árfolyamon. Ezt a Jobbik képviselői meg fogják szavazni – emelte ki a Jobbik képviselője.

alfahir.hu - jobbik.hu

A város fideszes országgyűlési képviselője két hónapja nem válaszol a jobbikos politikus megkeresésére.
A Jobbik és több magánszemély is megelégelték Volner János hazudozásait, és beperlik a volt alelnököt.

2018 november