Híreink

A Jobbik be fogja zárni a vámosszabadi menekülttábort

2014-04-04 12:32
-A +A

Fodor Roland a Jobbik képviselőjelöltje szerint Simon Róbert Balázsnak, aki a Fidesz győri politikusa, a Jobbik erősődése és Gyurcsánnyal való riogatás helyett a valós problémákkal kéne foglalkoznia, mint például a vámosszabadi menekülttáborral.

Rámutat, hogy a Fidesznek négy éve volt kétharmados felhatalmazással, hogy megakadályozzák Gyurcsány Ferenc visszatérését a közéletbe és elszámoltassák az ország tönkretételéért. Fodor szerint ki kell mondani, hogy a kormánypárt tétlenségének és tehetetlenségének köszönhetően tér vissza a „szemkilövető” és hozza magával az SZDSZ bukott politikusait is.

A másik sajnálatos hír - folytatja -, hogy a győriek és Győr környékiek akaratát figyelmen kívül hagyva, tovább üzemeltetik a menekülttábort. Ezek szerint senki sem képviseli a parlamentben a helyiek érdekeit, a témát kerülik, eltolják, félmegoldásokat lebegtetnek választástól választásig - magyarázza Fodor Roland. Azt remélik, hogy ígéretekkel a lakosságot tovább lehet az orránál fogva vezetni és a baloldallal riogatva ismét választást nyernek.

A Fidesszel és a baloldallal ellentétben, a Jobbik nem valaki vagy valami ellen politizál, hanem a saját programját szeretné megvalósítani, mely kiutat jelent ebből a 24 éves korrupt és gyűlölködő zsákutcából, amelybe közösen vezették az országot. Magyarországnak megélhetésre, rendre és elszámoltatásra van szüksége - írja Fodor Roland, hozzátéve, hogy kormányra kerülve a Jobbik be fogja zárni a menekülttábort Vámosszabadin.

Leszögezi: a Fidesz jelszava:” Csak a Fidesz!”, a Jobbiké: „Csak a Nemzet!”. A kormánypárt azt vallja: „aki nincs velünk, az ellenünk van!”, a Jobbik azt vallja: „aki nincs ellenünk, az velünk van!”

alfahir.hu - jobbik.hu

 

Kapcsolódó cikkek


Kulcsár Gergely emlékeztetett a menekültek által elkövetett sorozatos rendbontásokra, erőszakos bűncselekményekre, a mag
Jobbik megyei frakciója megdöbbenve értesült arról, hogy Győr-Moson-Sopron megyében a Vámosszabadi határátkelőhely melle
A Debreceni Járásbíróság példás módon elítélt két, korábban a helyi menekülttáborban lakó algériai férfit, akik magyar h

Ajánlott cikkek

Megfelelő anyagi forrás hiányában nehéz felvenni a versenyt a hatalommal még egy önkormányzati választáson is.
Ezzel a címmel indít kampányt a Jobbik a férfiak nyugdíjba vonulását segítendő.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2018 augusztus