A Jobbik egyetért a Főgáz visszaszerzésével

2014-03-27 01:55

A Jobbik üdvözli, hogy a német RWE-től az állami tulajdonban lévő MVM Magyar Villamos Művek Zrt.-hez kerül a Főgáz kisebbségi tulajdonrésze.

Losonczy Pál, az ellenzéki párt fővárosi frakcióvezetője ezt szerdán, a Fővárosi Közgyűlés Főgáz-tulajdonosváltásról döntő rendkívüli ülése előtt mondta újságíróknak. A Jobbik minden olyan kezdeményezést üdvözöl, amely az elherdált állami vagyon visszaszerzésére vonatkozik - hangsúlyozta a politikus.

Kiemelte továbbá, hogy a korábbi városvezetés a lakosság kárára privatizálta a főváros stratégiai vállalatait. Losonczy Pál szerint ennek következtében az emberek megtakarításait felemésztették a sárgacsekkek.

MTI - alfahir.hu