2019-10-09 08:25

A Jobbik Magyarországért Mozgalom határozottan elítéli, hogy 4 tagja visszalépett a közös ellenzéki képviselőjelöltségtől Győrben. Az országos elnökség ma reggeli döntése alapján a győri alapszervezet működése felfüggesztésre került, a négy visszalépő képviselőjelölt összes párton belüli tisztségéből visszahívásra került és etikai eljárás indult velük szemben.

Azokon a településeken, ahol a jobbikos tagság az ellenzéki együttműködésben való indulás mellett döntött, a Jobbik továbbra is tartja magát a megállapodásokhoz, így Győrben is arra kéri szimpatizánsait, hogy az ellenzéki együttműködés jelöltjeit támogassák az október 13-ai választáson.

Jobbik Magyarországért MozgalomSajtóközlemény: A Jobbik elítéli tagjai visszalépését és továbbra is a győri ellenzéki együttműködést támogatja

A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete alapján a pestisracok. hu nevű áljobboldali portálnak az alábbi helyreigazítást kell közölnie.
Így a Jobbik november 9-én tartandó tisztújító kongresszusán a jelenlegi állás szerint Jakab Péter lehet az egyetlen elnökjelölt.

2019 október