A Jobbik elszámoltatja a korrupt, bevándorlásszervező Orbán-kormányt

2019-01-18 18:42

13 ezer kínai, ezerkétszáz orosz, háromszáz iráni, kétszáznegyven pakisztáni, és több száz afrikai és egyéb ázsiai bevándorló települt be Magyarországra néhány év leforgása alatt - derül ki a Transparency International adatkikéréséből. Ezek a migránsok nem Soros György veszélyes terve alapján kerültek hazánkba, hanem a Fidesz telepítette be őket a magyar adófizetőknek többmilliárdos pénzügyi kárt is okozó letelepedési kötvényprogramjával. Az összesen 19 855 bevándorló - akik tartózkodási vagy letelepedési engedélyhez jutottak - 59 országból érkezett. Az álszent, képmutató és korrupt Fidesz - ahogy az elmúlt években, úgy most is - csúcsra járatja sorosozó hazugságkampányát, ellenzéki pártokat, civil tüntetőket és szervezeteket vádol bevándorláspártisággal és Soros-bérencséggel, holott az elmúlt években kizárólag a kormánypárt telepített le migránsokat Magyarországon. A Jobbik ki fogja vizsgálni és el fogja számoltatni a korrupt, bevándorlásszervező kormányt.

Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője és szóvivője

Hol van a megígért 60 ezer bölcsődei férőhely? Hol vannak a méltányos bérek?
A Jobbik elnöke Miskolcra látogatott, ahol eljutott a hírhedt Lyukóvölgybe is.

2019 április