A Jobbik Erdei Sándort támogatja a miskolci időközi választáson

2018-05-28 15:42

A Jobbik örömmel értesült arról, hogy a miskolci 12-es választókörzetben július 15-én tartandó időközi önkormányzati választáson a sokak által csak Rokker Zsoltiként ismert humorista, Erdei Sándor is elindul. Erdei Sándor igazi lokálpatrióta, választási programja alkalmas arra, hogy a Győri kapu egy fejlődő, biztonságos, összetartó városrész legyen.

A Jobbik miskolci elnöksége úgy döntött, támogatja Erdei Sándor indulását: tagjainkat, szimpatizánsainkat, a választókörzetben élő miskolciakat arra kérjük, párthovatartozástól függetlenül szavazzanak Erdei Sándorra a Fidesz jelöltjével szemben. Július 15-én a Fidesz helyett győzzenek a miskolciak!

Jobbik Miskolci Alapszervezete

A Jobbik továbbra is alternatívát kíván felmutatni a Fidesszel szemben, miközben sikerült megállapodni a törvénytelen büntetésről a NAV-val és az ÁSZ-szal, így biztosított a legerősebb ellenzéki párt
A Jobbik üdvözli Székely László ombudsman azon megállapítását, miszerint a diákhitellel kapcsolatos kedvezményeket ki kell terjeszteni az apákra is.

2018 augusztus