Híreink

A Jobbik feljelentette Soros Györgyöt

2017-10-12 15:09
-A +A
 
Ha a rendőrség nem kezd nyomozásba, akkor papírja lesz az Orbán-kormánynak az agymosásról, ugyanis egy hazáját szerető, felelős állampolgár feljelentette a "világ egyik legbefolyásosabb milliárdosát".
 
Mirkóczki Ádám csütörtökön sajtótájékoztatón jelentette be, hogy megelégelte az elmebajt és a bagatellizálást, az Országos Rendőr-főkapitányságon (ORFK) feljelentette Soros Györgyöt.
 
A Jobbik szóvivője két dolog miatt döntött így.
 
Egyrészt hétfőn a parlamentben komoly lépést tettünk a mélységek, illetőleg az OPNI zárt osztályának irányába, amikor az Orbán-kormány egyik államtitkára, Aradszki András arról beszélt, hogy a Sátán támad Magyarországra Soros György képében. „Ha ez igaz, akkor soha nem látott nemzetbiztonsági kockázat övezi hazánkat”.
 
Másrészt szerdán az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának zárt ülésén a szakszolgálatok vezetői (úgymint Alkotmányvédelmi Hivatal, az Információs Hivatal, illetőleg a Terrorelhárítási Központ) nem tudtak választ adni arra a kérdésére, hogy felállt-e már az okkultizmus elleni nyomozó osztály.
 
Sőt, a „szerencsétlen” szolgálati vezetők csak kezekbe temetett arccal, kínos pillantásokkal, feszengéssel és síri csenddel válaszoltak Mirkóczki Ádám azon kérdésére is, hogy egyáltalán létezik-e Soros-terv.
 
Jellemző, hogy Németh Szilárd soros-rezsi-biztos szerint a jobbikos politikus ilyen irányú kérdése már eleve a Soros-tervet hajtja végre.
 
Mirkóczki Ádám megelégelte ezt a teszetoszaságot, és feljelentette a Soros Györgyöt:
 
- alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása bűntettének előkészülete,
- alkotmányos rend elleni szervezkedés bűntette,
- lázadás bűntette,
- rombolás bűntettének előkészülete miatt.
 
S hogy miért teszi ezt a feljelentést?
 
„Amennyiben a rendőrség nem rendeli el ezt a nyomozást, abban a pillanatban a saját hatóságától lesz papírja magyar kormánynak és Orbán Viktornak, hogy amit folytatnak, az egy hatalmas agymosás, egy hatalmas hazugság.”
Amit a Fidesz-kormány csinál, az nem más, mint a Fidesz őszödi szabadságharca – tette hozzá Mirkóczki Ádám.
 
A Jobbik szóvivője értetlenségének adott hangot, ugyanis ha nem létezik Soros-terv - legalábbis a titkosszolgálatok "be nem számolásáról" és a nemzetbiztonsági bizottság eddigi jelentéseiből ez derül ki -, akkor miért riogat több milliárd forintból, 0-24-ben, az elmebaj határait túl lépve a kormány, és a Fidesz-KDNP minden egyes tagja, ha pedig létezik ilyen terv, akkor miért nem jelentette fel eddig senki sem az amerikai milliárdost, és miért nem kezdeményezte már valaki a nemzetközi elfogatását?
 
Mert ha hiszik, ha nem, eddig senki nem tett Magyarországon semmit.
 
Talán ezzel a feljelentéssel elindul valami.
 
alfahir.hu - jobbik.hu
 

Ajánlott cikkek

A köztelevízió után a TV2-ről is megállapította tehát a bizottság, hogy megszegte a választási eljárásról szóló törvényt.
Egy mai közvélemény-kutatás igazolja, hogy már a saját szavazóbázisát sem tudja átverni a Fidesz, ha az egészségügyről van szó.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
26
27
28
29
30
31
 
2018 március