A Jobbik-frakció kifejezi szolidaritását a tiltakozó pedagógusokkal és diákokkal

2016-02-20 10:36

A Jobbik szerint a kormány nem tudja megoldani a köznevelés problémáit, ezért mindent elkövet, hogy politikai síkra tereljen egy szakmai vitát. A pedagógusok szervezeteinek javaslatait, követeléseit a kormánypárt lesöpörte, médiája segítségével pedig gyomorforgató karaktergyilkosságba kezdett, melynek egyik célpontja jobbikos képviselőtársunk, az oktatásért is felelős Kulturális Bizottság elnöke, Dúró Dóra.

A Jobbik a leghatározottabban visszautasítja a pedagógusok és diákok oktatási körülményeket javítani kívánó szándékainak politikai síkra terelését, és a Valódi Nemzeti Konzultáció keretében is a szakma képviselőivel egyeztetve keresi a széles társadalmi egyetértésen alapuló megoldásokat. A legerősebb ellenzéki erő frakciója ezért a Parlament hétfői ülésnapján szolidaritásból a tiltakozás ikonikussá vált jelképében, kockás ingben fog megjelenni.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke, frakcióvezetője

Dunaújváros pénzzel hálálta meg szociális dolgozóinak a megfeszített munkát, de az önkormányzat által adott rendkívüli juttatásra rótt állami adók nélkül több kerülhetett volna az emberek zsebébe.
Folytatódik a kormánymédia bírósági vesszőfutása.

2020 augusztus