A Jobbik ismét ételt osztott a XVIII. kerületben

2013-11-05 17:53

Mondhatnánk, hogy ez a tevékenység már rutinosan zajlott. Mindenki tudta a feladatát, minden a megszokott módon történt. Ez így is volt.

Ami szomorú, hogy semmi nem változott. Egy szemernyivel nem csökkent a rászorulók száma, pedig a nyomor már többeket elszólított közülünk, átadva helyüket újabb éhezőknek.

Miután az egymást váltó kormányok nem találják a megoldást arra, hogy minden magyar embernek legyen lakása, ruhája, midennapi betevője, a Jobbik próbálja a hibájukat kompenzálni azzal, hogy – lehetőségeihez mérten – támogassa a perifériára szorult honfitársainkat.

P1160206

Szerencsére sok az együtt érző, tenni akaró ember a kerületben. Szimpatizánsaink, a már felajánlott ruhanemű mellett, még a nap folyamán is megszámlálhatatlan zsák ruhát hoztak. Elkeserítő látvány, hogy egy ország, amely „jobban teljesít”, ennyi éhes szájat képes “kitermelni”! Az emberek pontosan látják, hogy a média kommunikációja éppen akkora távolságra van a valóságtól, mint a Rózsadombon élők életszínvonala az itt ételért sorba állók nyomorától.

P1160390

Milyen élet az, amikor valakinek hálálkodni kell azért, mert kap egy meleg paplant, hogy az erdei sátorban ne fagyjon halálra?

Nem akarunk többé ételt és ruhát osztani! Azt akarjuk, hogy minden magyar embernek legyen lehetősége a tisztességes életre!

A Jobbik a jövőben is mindent megtesz az elesettek felemeléséért, mert nem beszélni, hanem tenni kell!

Összefoglaló videó az eseményről:

Képgalériánk megtekintéséhez kattintson a képre: