A Jobbik IT aszfaltüzenetekkel méltatja az egészségügyi és szociális ágazat dolgozóit

2017-07-01 14:47

A Jobbik Ifjúsági Tagozat helyi szervezetei országszerte egészségügyi intézmények bejáratánál helyeztek el krétafeliratot Semmelweis-nap alkalmából, a gyógyító-segítő hivatást választó honfitársaink fáradtságos tevékenységét megköszönve.

A kezdeményezés célja többrétű: egyrészről úgy véljük, hogy elengedhetetlen elismerni a szféra dolgozóinak mindennapos, nemzetünkért folytatott munkásságát. Másrészről a társadalom figyelmét is szeretnék felhívni az egészségügyi és szociális munkavállalók megbecsülésének fontosságára. A kormányzat számára pedig itt az alkalom számot vetni saját intézkedéseivel, a beavatkozás hiányát felismerni és az ágazat dolgozóinak anyagi és erkölcsi elismerését kezdeményezni.

Ahogy aszfalt feliratainkkal is üzentük, úgy itt is csak a hálánk és elismerésünk szavait szeretnénk tolmácsolni feléjük: „Kedves egészségügyi és szociális dolgozók! Köszönjük áldozatos munkátokat!”

Kiriák Klaudia, Jobbik Ifjúsági Tagozat országos alelnöke

A Jobbik javaslata a devizahitelesek válságára nyújtana megoldást, ami a pártelnök elmondása szerint továbbra is az ország egyik legsúlyosabb problémája.

2017 november