A Jobbik jelöltjének adataival éltek vissza

2018-03-12 07:20
Varga Zoltán Péter jobbikos képviselőjelölt kérelmére a választási irodától csütörtökön megküldött tájékoztatásból derült ki, hogy a dunakeszi székhelyű választókerületben a Jobbik jelöltjének adataival élt vissza az egyik kamupárt. Az „A Mi Pártunk - IMA” elnevezésű bizniszpárt ajánlásgyűjtő ívein helyesen és teljes körűen szerepel Varga Zoltán Péter jobbikos képviselőjelölt valamennyi, az ajánláshoz szükséges személyes adata, az aláírás azonban nem tőle származik, a jelölttel, illetve megbízottjával Varga Zoltán Péter sosem találkozott, adatait nem ő adta meg, az ívet alá nem írta.

A Jobbik jelöltje természetesen azonnal jelezte ezt a körülményt a választási irodának, pénteken pedig az újabb dunakeszi csalás miatt feljelentést tett a Dunakeszi Rendőrkapitányságon.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

A Fidesz-KDNP-vel ellentétben a Jobbik továbbra is teljes körű védelmet követel hazánknak, így elutasítja a gazdag migránsok betelepítését is.
Úgy tűnik, a NER hamarosan bekebelezi a még megmaradt kormánykritikus média egyik utolsó bástyáját is.

2018 szeptember