Híreink

A Jobbik képviselői a magyar–horvát határnál tájékozódnak a helyzetről

2015-09-18 17:49
-A +A

A Jobbik megszakította szegedi frakcióülését, és Vona Gábor vezetésével Morvai Krisztina EP-képviselő, Szabó Gábor pártigazgató, valamint több országgyűlési képviselő személyesen tájékozódik a Beremend, Magyarbóly, illetve a horvátországi Pélmonostor térségében uralkodó állapotokról. A jobbikos politikusok több órát töltöttek a kritikus helyzetben levő térségben, személyesen tapasztalták a horvát hatóságok tehetetlen hozzáállását. Pélmonostorban óriási a káosz, a jobbikosok szeméthegyben úszó migránsszállásokról, vasútállomásokról, benzinkutakról számoltak be.

Személyesen tapasztalták, hogy a horvát hatóságok 10-15 buszt a magyar határ felé irányítottak, ezért felhívjuk a magyar hatóságok figyelmét, hogy Baranya, valamint Somogy lakossága komoly inváziónak lehet kitéve.

Ander Balázs, Gyüre Csaba, Hegedűs Lorántné, Lukács László György és Rig Lajos országgyűlési képviselők jelenleg is a beremendi határállomásnál tartózkodnak. Tapasztalataik szerint a horvát hatóságok Magyarországra akarják kényszeríteni az ott összegyűlt tömeget.

A Jobbik felháborítónak tartja, hogy a korábban nagy mellénnyel nyilatkozó horvát hatóságok és állami vezetők Magyarországra akarják tolni a migránsáradatot. Ez a hozzáállás cinikus, a nemzetközi egyezményekkel ellentétes, és egyáltalán nem egyeztethető össze az oly sokszor hangoztatott európai szolidaritás eszméjével.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

jobbik.hu

Ajánlott cikkek

Újra előkerült az Állami Számvevőszék által kiszabott 663 millió forintos pénzbefizetési kötelezettség témája.
dr. Varga-Damm Andrea facebook bejegyzése.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
26
27
28
29
30
31
 
2018 március