A Jobbik képviselőjelöltjei semmilyen más párt jelöltjének javára nem mondanak le jelöltségükről

2018-03-06 11:27

Budapest 15-ös számú választókerületében, azaz a XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre vonatkozásában az a hazugság terjed, hogy hajlandó lennék visszalépni bárki javára. Ilyen kijelentést vagy csak célzást tőlem senki nem tud idézni.

Nem áll szándékomban az MSZP-DK jelöltjének javára történő visszalépés, mivel nekik és a Fidesznek köszönhető az, hogy hárommillió koldus országává tették hazánkat. A Jobbik választási programja 67 oldalon keresztül mutatja be, milyen konkrét lépésekkel kívánja Magyarországot a mostani leszakadóról felemelkedő pályára állítani. A párt kormányképességét bizonyítja az is, hogy mind a 106 egyéni választókerületben saját jelöltet állított.

Még egyszer, hogy minden hazug hírforrás propagandistája megértse: senki javára nem mondok le képviselőjelöltségemről.

Makai Tibor, a Jobbik XVIII. kerületi képviselőjelöltje

A Jobbik országos elnöksége visszahívja mandátumából azon képviselőket, akik kiléptek a pártból.
Az alapszervezet létszáma a választások óta nemhogy csökkent, hanem éppen ellenkezőleg, tovább nőtt.

2018 június