Híreink

A Jobbik kiáll a körmendi kórházért

2019-11-19 09:33
-A +A
 
Megdöbbenéssel olvastuk a sajtóban a mai napon futótűzként terjedő hírt, miszerint egy kiszivárgott kormányzati munkaanyag alapján a körmendi kórház sebészeti osztálya is áldozatául esik a tervezett, reformnak nevezett leépítésnek. Azért is felháborító és elkeserítő ez a hír, hiszen az önkormányzati választás kampányában Bebes István és a körmendi Fidesz egyik fő ígérete volt, hogy megtartják a sebészeti ágyakat, az egynapos sebészet terén pedig bővítést is ígértek. Ehhez képest nemhogy bővítésről nincs szó, hanem a meglévő sebészeti ágyak csökkentése szerepel a tervezetben.
 
A Jobbik Körmendi Alapszervezete a leghatározottabban tiltakozik a kórház újabb tervezett leépítése ellen! Felszólítjuk Bebes Istvánt és a Fidesz Körmendi Szervezetét, hogy tartsák be választási ígéretüket és ne engedjék meg a körmendi kórház további leépítését!
 
A kampányban rendre elhangzott érvként: rendkívül fontos, hogy egy településnek kormánypárti vezetése legyen, hiszen így sikeresen tudnak lobbizni a kormánynál a település érdekében. Most itt a lehetőség bizonyítani, hogy mekkora ez a lobbierő. Körmend város vezetése álljon ki a körmendiek érdekeiért, hiszen ez a dolguk!
 
Reméljük, a város vezetése most a körmendiek oldalára áll, nem úgy, mint korábban tette például a szülészet megszüntetésekor, amely ellen több ezren emelték fel a szavukat, Bana Tibor Vas megyei országgyűlési képviselő pedig számtalan alkalommal felszólalt az ügyben a Parlamentben.
 
A körmendi Jobbik minden lehetséges formában és fórumon hangot fog adni a helyiek egybehangzó véleményének, nem engedhetjük meg a további leépítést.
 
Jobbik Körmendi Alapszervezete

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

"Azt látjuk, hogy a polgárosodás, a valódi kereszténydemokrácia Magyarországon nem alakult ki, ez nem tartozott a Fidesz valódi céljai közé."
A Jobbik úgy tűnt, próbál ideológia-semlegesen politizálni, szimbolikus ügyeket nem felvetni, az Elvi Nyilatkozat viszont egy határozott, mainstream jobbközép deklaráció.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2020 július