Híreink

A Jobbik lett a Fidesz első számú kihívója

2014-03-29 11:52
-A +A

A jelenlegi hatalmat vagy a Jobbik váltja le, vagy senki, a baloldalra leadott szavazatok elvesznek - jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje.

Mint mondta, azt már több hete kimutatták a közvélemény kutatások, hogy Vona Gábor a legnépszerűbb ellenzéki politikus, a napokban megjelent Tárki felmérés ugyanakkor arra is rávilágított, hogy a Jobbik immár országosan is a beérte a baloldali összefogást. Pakusza szerint ez azt is jelenti, hogy a Jobbik a Fidesz első számú kihívójává lépett elő, különösen a párt egyik fellegvárának számító Miskolcon.

„Az embereknek meg kell érteniük, hogy a baloldalra leadott szavazatok elvesznek” – fogalmazott a politikus hozzátéve, a miskolciak két út közül választhatnak. Az egyik a Sebestyén László és Csöbör Katalain féle „trafikos” út, amely bűnözéssel, korrupcióval és elvándorlással van kikövezve, a másik a Jobbik útja, amely önfenntartó börtönökkel, állami bérlakás-építési programmal valamint a helyi vállalkozások támogatásával fogja élhetővé tenni Miskolcot. Ehhez a Jobbik és a miskolciak összefogására van szükség, amely a Világsátor elleni küzdelemben már bizonyított – hangsúlyozta Pakusza Zoltán.

alfahir.hu

Kapcsolódó cikkek


"A Jobbik csak azoknak fog önkormányzati bérlakást biztosítani, akik munkájukkal, tehetségükkel építik a közösséget
Pakusza Zoltán
Zsiga Marcell viselkedése az elmúlt 22 év politikájának állatorvosi lova: mint cseppben a tenger, úgy képződik le benne
Pakusza Zoltán
A települések adósságátvállalásával a kormány Miskolcot ideiglenesen megmentette a csődtől, a miskolciakat azonban nem,

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2018 június