A Jobbik lett a Fidesz első számú kihívója

2014-03-29 11:52

A jelenlegi hatalmat vagy a Jobbik váltja le, vagy senki, a baloldalra leadott szavazatok elvesznek - jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje.

Mint mondta, azt már több hete kimutatták a közvélemény kutatások, hogy Vona Gábor a legnépszerűbb ellenzéki politikus, a napokban megjelent Tárki felmérés ugyanakkor arra is rávilágított, hogy a Jobbik immár országosan is a beérte a baloldali összefogást. Pakusza szerint ez azt is jelenti, hogy a Jobbik a Fidesz első számú kihívójává lépett elő, különösen a párt egyik fellegvárának számító Miskolcon.

„Az embereknek meg kell érteniük, hogy a baloldalra leadott szavazatok elvesznek” – fogalmazott a politikus hozzátéve, a miskolciak két út közül választhatnak. Az egyik a Sebestyén László és Csöbör Katalain féle „trafikos” út, amely bűnözéssel, korrupcióval és elvándorlással van kikövezve, a másik a Jobbik útja, amely önfenntartó börtönökkel, állami bérlakás-építési programmal valamint a helyi vállalkozások támogatásával fogja élhetővé tenni Miskolcot. Ehhez a Jobbik és a miskolciak összefogására van szükség, amely a Világsátor elleni küzdelemben már bizonyított – hangsúlyozta Pakusza Zoltán.

alfahir.hu