A Jobbik megakadályozta a Fidesz gyáva kordonozását

2018-05-08 12:10

Gyurcsányi módszerekhez akart nyúlni a Fidesz-KDNP azzal, hogy félelmükben elzárják az embereket attól, hogy a Kossuth téren élhessenek alkotmányos jogaikkal. Végső elkeseredésükben már a terrorelhárítókat hívták segítségül, nehogy véletlenül is találkozzanak a kormánykritikus választókkal. A Jobbik frakciója múlt szerdán bejelentette, hogy el fogják bontani a kordonokat, így a Fidesz ma reggelre úgy döntött, hogy inkább visszavonulót fúj, de azért rendőrökkel körbevetették a Kossuth teret. A Jobbik ma reggel követelte, hogy engedjék be az embereket a térre, hogy élhessenek a szólásszabadsággal. A kormány rövid időn belül ebben a kérdésben is visszakozni kényszerült a legerősebb ellenzéki párt nyomására, így jelenleg felszabadult a nemzet főtere a fideszes önkény alól.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

A rendezvény főszónoka Sneider Tamás, a Jobbik elnöke.
A Jobbik országos elnöksége egy másik döntésével felkérte Sneider Tamás elnököt és Gyöngyösi Márton elnökhelyettest, hogy kezdeményezzenek etikai és fegyelmi eljárást Toroczkai László tag ellen.

2018 május