Híreink

A Jobbik most sem bújik a mentelmi jog mögé

2019-03-13 12:13
-A +A

A hamis vádak ellenére a Jobbik megszavazza majd Farkas Gergely mentelmi jogának felfüggesztését, - ahogy korábban is így tettünk minden esetben -, s maga Farkas Gergely is lemond mentelmi jogáról. A Jobbik sosem bújt a mentelmi jog mögé, nekünk és Farkas Gergelynek ugyanis nincsen takargatnivalónk, bátran állunk az igazságszolgáltatás, de még a Fidesz irányítása alatt álló ügyészség eljárása elé is.

Orbán Viktor diktatúrájában mindennapossá váltak az ellenállás képviselőivel szemben alkalmazott karaktergyilkosságok, szervezett lejárató akciók, politikai leszámolások.
Nem válogatnak az eszközökben, hamis vádakkal próbálják ellehetetleníteni ellenfeleiket, és mindent bevetnek az ellenzéki együttműködés megakadályozása érdekében. Farkas Gergely tavaly a választási kampányban egy kötetlen beszélgetés folyamán az LMP-s jelölt felvetésére kérdezett vissza a visszalépésről. Senki nem fizetett senkinek, bűncselekmény nem történt.

Arról már álmodni sem merünk, hogy a Polt Péter vezette politikai ügyészség a tényleges bűncselekményeket elkövető kamupártokkal, a szavazás idejére tömegesen magyarországi lakcímekre bejelentett ukránokkal, vagy a tiltott pártfinanszírozást kimerítő, közpénzmilliárdokból zajló kormányzati gyűlöletkampánnyal foglalkozzon. Ugyanilyen költői lenne az a kérdés is, hogy miért hagyják futni Orbán Viktor vejét az ELIOS sokmilliárdos csalása ellenére, és miért lophatják tonnaszámra zavartalanul az uniós közpénzeket a Pénztáros Lőrinc féle oligarchák. A felsőbb politikai parancs 9 éve nem a korrupt gazemberek, hanem az ellenzékiek üldöztetéséről szól.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2020 szeptember