A Jobbik részt vesz a szombati tüntetésen

2018-04-11 17:16

A Jobbik országos választmányának és országos elnökségének döntése értelmében, a párt vezetése és képviselőjelöltjei részt vesznek szombaton a kormányváltásért szerveződő tüntetésen. Percről percre egyre több olyan eset lát napvilágot, melyek megerősítik, hogy országos méretű választási csalás történt, melyet a Fidesz-KDNP koordinált.
A Jobbik kéri tagjait és szimpatizánsait, hogy csatlakozzanak a tüntetéshez. Mivel a szervezés civil kezdeményezés, így kérjük a párt zászlóinak mellőzését.

A Jobbik egyébként ma kikérte a Nemzeti Választási Irodától a szavazóköri jegyzőkönyvek másolatát. A jegyzőkönyvek vizsgálata folyamatosan zajlik, eddig közel száz választási csalás-gyanús ügyet tártak fel munkatársaink. A Jobbik minden esetben megteszi a szükséges jogi lépéseket.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

A rendezvény főszónoka Sneider Tamás, a Jobbik elnöke.
A Jobbik országos elnöksége egy másik döntésével felkérte Sneider Tamás elnököt és Gyöngyösi Márton elnökhelyettest, hogy kezdeményezzenek etikai és fegyelmi eljárást Toroczkai László tag ellen.

2018 május