A Jobbik szolidáris Demeter Mártával

2019-02-13 13:49

Ismét átlépte a Fidesz és lakájsajtója gusztustalanságban és karaktergyilkolászásban az alapvető erkölcsi határokat. Miután egy koncepciós eljárás keretében nemzetbiztonsági kockázatnak minősítették Demeter Mártát, a lejáratóhadjáratukba sikerült bevonni az LMP társelnökének elhunyt édesanyját is. A jobbikos politikusok számtalan esetben megtapasztalták már a Fidesz aljas és alantas módszereit. Ez a rezsim mindig tud mélyebbre és mélyebbre süllyedni. Közpénzből kitartott, politikai megrendelésre dolgozó lakájsajtója pedig örömmel végez el mindenfajta aljamunkát: hazudnak, álhíreket gyártanak, kegyeletsértően lépnek fel, visszataszító lejárató akciókat indítanak, gazdáikat pedig úgy éltetik, mint a Szabad Nép az ötvenes évek elején Rákosi és Sztálin elvtársakat. A Jobbik szolidáris Demeter Mártával és mindenkivel, akit Orbán rezsimje a lovagiasság legelemibb szabályait is figyelmen kívül hagyva, nemtelen eszközökkel támad. Mi soha nem fogunk megtörni!

Szilágyi György, a Jobbik frakcióvezető-helyettese

"A magyar kormány pofátlanul kizsebeli a magyar adófizetőket, és a tőlük elvett pénzt szétosztja az Orbán-haveri kör között"
Megszokhatta már mindenki, hogy a Fidesz-utasításra hazugsággyárrá változott TV2-t nem érdeklik a magyar jogszabályok.

2019 május