Híreink

A Jobbik telephely bejárással segítené a közterület fenntartókat a hatékonyabb szemétszállítás érdekében

2017-12-06 13:01
-A +A
 
A Jobbik azt kezdeményezi, hogy a Fővárosi Közgyűlés tagjai egy telephelybejárással mérjék fel a Fővárosi Közterület-fenntartónál (FKF) tapasztalható problémákat a települési hulladékszállítás hatékonyabbá tétele érdekében.
 
Tokody Marcell, az ellenzéki párt fővárosi képviselője a közgyűlés szerdai ülését megelőzően tartott sajtótájékoztatón elmondta, az FKF-fel kapcsolatban többször figyelmeztettek a dolgozói elégedetlenségre, sztrájkközeli állapotokra, valamint a munkaerőhiányra, ami miatt Soroksáron, Kispesten és a XVIII. kerületben is többször előfordult, hogy nem ürítették ki időben a kukákat.
 
A Jobbik politikusa szólt arról is, hogy szerintük a közgyűlés öt évre "Orbán Viktor barátjának, Garancsi Istvánnak" kívánja "átjátszani" budapesti villanyoszlopokon elefántfülnek nevezett hirdetéseket.
 
Tokody Marcell azt kezdeményezte, hogy a közgyűlés ehelyett zárja ki az érintett társaságot az erről szóló pályázatból, mivel korábban évekig nem fizetett a bérletért, amivel százmilliós nagyságrendű kárt okozott a városnak.
 
"Láttunk már olyat, hogy szerecsenmosdatás, itt egy új fogalom körvonalazódik: a garancsimosdatás" - fogalmazott a Jobbik képviselője.
 
alfahir.hu - jobbik.hu

Ajánlott cikkek

Holnaptól melyik világítástechnikai, vagy lámpaszaküzlet árul majd bankhiteleket?
Csalás, sikkasztás és hűtlen kezelés gyanúja miatt tett feljelentést a Jobbik Szabó Balázs, volt szekszárdi Jobbik-elnök, önkormányzati képviselő ellen.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2018 november