Jobbik: több tízezer kínai vendégmunkás építheti a legújabb Mészáros beruházást

2019-04-27 16:51

A Jobbik szerint csak azért jó Magyarországnak, hogy Belgrád-Budapest vasútvonal felújításában résztvevő három kivitelezési cégből - amelyekből egyébként 2 kínai – az egyik Orbán Viktor strómanjának, Mészáros Lőrincnek a cége lehet, így mert Magyarország miniszterelnöke is jól jár, és újabb milliárdokat tudnak zsebre tenni – fogalmazott Szilágyi György.

A jobbikos politikus szerint a beruházás megvalósulása kínai érdekben áll, aminek a megtérülésével 130-2400 év között számolhatunk. Arról viszont ennél is kevesebb információ van, hogy kik fogják fizikailag ezt létrehozni, Egyes hírek szerint többtízezer kínai vendégmunkást kívánnak az országba hozni a beruházás miatt – fogalmazott a politikus.

Szilágyi György szerint azért is fontos a május 26-ai EP-választás, mert dönthetünk arról a fontos kérdésről, hogy megállítjuk-e azt a mérhetetlen korrupciót, ami Magyarországon jelen van, és aminek a fő mozgatórugója Orbán Viktor, és a miniszterelnökhöz kapcsolható strómanok, barátok, rokonok.

A Jobbik korrupcióval leszámolna, azért csatlakozna Európai Ügyészséghez – hangzott el.

Emellett a legerősebb ellenzéki párt a magyar fiatalok számára is normális perspektívát nyújtana, ezért támogatja a béruniót.

alfahir.hu - jobbik.hu

A Fidesz és Orbán Viktor morális szégyene, hogy polgármesteri székében marad a súlyos korrupciós-, valamint drogbotrányba keveredett Borkai Zsolt.
"A Fideszes álmok, amelyeket a magyar bérek kiugró növekedéséről szőttek, elpárologtak, nem állták ki a valóság próbáját".

2019 október