Híreink

A Jobbik törvénymódosítást nyújt be a karcagi brókerbotrány károsultjainak megmentése érdekében

2015-04-16 16:37
-A +A

Karcag legszomorúbb éjszakáin van túl, ugyanis már a háromszázat is meghaladja a károsultak száma, akiknek több milliárd forintjával vált köddé egy pénzügyi befektető.

Sokuk, olyan kisbetétes volt, akik a gyermekük részére szánt ház vásárlására félretett pénzüket kamatoztatták volna az azóta „bróker Marcsiként” elhíresült helyi vállalkozó cégénél. Volt olyan is, aki cégének fejlesztését tervezte ebből, vagy szimplán temetésére takarékoskodott előre. A Jobbik azzal igyekszik a károsultak segítségére, hogy a kártalanítás érdekében, a mai napon benyújtja a Quaestor-ügyben megalkotott törvény módosítását. Ezzel kívánja alkalmassá tenni a kettő napja elfogadott jogszabályt arra, hogy a Quaestor-károsultakkal azonos mértékű és feltételű kártalanításra legyenek jogosultak a karcagi brókerbotrány kárvallottjai is. Mindezeken túl elvárjuk, hogy a helyzet fontosságát átérezve, valamennyi párt támogassa a kezdeményezést, különösen a kormánypártok, hiszen karcagi születésűek lévén a kormány két minisztere is érintett az ügyben.

Lukács László országgyűlési képviselő

jobbik.hu

Kapcsolódó cikkek


A Jobbik meglepetéssel értesült arról, hogy a Quaestor-ügyben súlyosan érintett baloldali pártok nem tartanak igényt az
Elfogadhatatlan, hogy sem Matolcsy György, sem Szijjártó Péter nem jelent meg a Vállalkozásfejlesztési Bizottság mai ülé
Sem képviselőink, sem hozzátartozóik, sem az érdekeltségükbe tartozó gazdasági társaságok nem tartottak, és így nem is v

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

"Azt látjuk, hogy a polgárosodás, a valódi kereszténydemokrácia Magyarországon nem alakult ki, ez nem tartozott a Fidesz valódi céljai közé."
A Jobbik úgy tűnt, próbál ideológia-semlegesen politizálni, szimbolikus ügyeket nem felvetni, az Elvi Nyilatkozat viszont egy határozott, mainstream jobbközép deklaráció.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2020 július