A Jobbik továbbra sem szeretné, ha elveszítené civil jellegét a tüntetés-sorozat

2018-04-17 12:08

A Jobbik már korábban támogatásáról biztosította a civilek által szervezett múlt szombati és eheti kormányellenes tüntetést, ám most sem szeretnénk, ha bármelyik politikai erő kisajátítaná azt. Ezért a legerősebb ellenzéki párt továbbra sem él a felszólalás lehetőségével, nem szeretnénk, ha a demonstráció-sorozat elveszítené civil jellegét. A jobbikos politikusok és szimpatizánsaink magánszemélyként vettek részt és lesznek jelen most is a tömegben. Úgy véljük, a tüntetéssorozatnak nem használna, ha pártok prominensei rátelepednének és saját politikai céljaikra használnák fel az óriási tömeget mozgósító eseményt. A Jobbik ezért köszöni a felajánlást, de nem delegál felszólalót a most szombati demonstrációra sem és ezt várja el a felelősen gondolkodó többi ellenzéki párttól is.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Az utóbbi években kibontakozott „lakhatási kataklizma” nemcsak, hogy megoldatlan maradt, de igazából gazdája sincs ennek a problémának.
Fel kell függeszteni a következő magyar katonai kontingens Irakba indulását, amennyiben a helyzet nem javul Irán és az Egyesült Államok között.

2020 január