Híreink

A Jobbik üdvözli a devizahitelesekért történő kiállást

2013-04-22 09:39
-A +A
A Jobbik üdvözli a devizahitelesekért történő kiállást

A nemzeti radikális párt örömmel tapasztalta, hogy a Hősök tere nagy részét megtöltötték azok a devizaadósok és tüntetők, akik tökéletesen látják: banki átverések és túlkapások áldozatai, s helyzetük rendezése nélkül az egész magyar gazdaság sem állítható növekedési pályára. Kásler Árpád és a jogvédő szervezetek szakmai követeléseinek jelentős hányadával pedig nem csak egyetértünk, de képviseljük őket a Parlamentben is, hiszen tarthatatlannak érezzük, hogy a civilek szava alig jut be a falak közé, akkor is jobbára jobbikos képviselők által. Emellett felszólítjuk a kormányzatot arra, hogy haladéktalanul üljön tárgyalóasztalhoz a demonstrációt összehívókkal és minden mértékadó, a károsultakat védő szervezettel, hiszen a náluk felhalmozódott tapasztalat bőven adna muníciót a helyzet megoldását illetően.

A Jobbik a maga részéről saját programja mellett továbbra is ismerteti ezen javaslatokat a szélesebb közvéleménnyel, hiszen állítjuk, a megoldás még ebben a nehéz helyzetben is elérhető volna a hitelek felvételkori árfolyamon történő forintosításával, a hitelesek kártérítésével és a kilakoltatási moratórium a megoldás beálltáig történő meghosszabbításával.

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik frakcióvezető-helyettese

jobbik.hu

Kapcsolódó cikkek


Magyar Nemzeti Bank - Fotó: photopin.com
Újabb devizahiteles mentőcsomagot tervez a kormány, ezúttal a 90 napon túli késedelemben lévő adósok számára.
Miközben az Orbán-kormány az elesettek védelmezőjének szerepében tetszeleg, ismételten megtagadták a segítő kéz nyújtásá

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

"Azt látjuk, hogy a polgárosodás, a valódi kereszténydemokrácia Magyarországon nem alakult ki, ez nem tartozott a Fidesz valódi céljai közé."
A Jobbik úgy tűnt, próbál ideológia-semlegesen politizálni, szimbolikus ügyeket nem felvetni, az Elvi Nyilatkozat viszont egy határozott, mainstream jobbközép deklaráció.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2020 július