A Jobbik végrehajtót küld a TV2-re

2019-05-24 10:50

Megszokhatta már mindenki, hogy a Fidesz-utasításra hazugsággyárrá változott TV2-t nem érdeklik a magyar jogszabályok. Nemcsak valótlanságokat állítanak folyamatosan az érthetetlen módon „Tények” címmel illetett műsorukban, de még ennek bíróságok által előírt következményeit sem hajtják végre.

Ennek a jogsértésözönnek újabb állomása, hogy miután egy jogerős bírósági ítélet szerint beolvasandó helyreigazítást sem tesznek már hetek óta közzé, a Jobbik ezt megelégelve végrehajtási eljárást indított ellenük. Így most végrehajtó és rendőrség is megjelenhet náluk, és kényszerítheti őket arra, hogy legalább a helyreigazítás ismertetéséig hosszú évek óta egyszer igazat is mondjanak nézőiknek.

A TV2-t a Nemzeti Választási Bizottság eddig 25 millió forintra bírságolta, mert kizárólag a Fidesz kampányeseményeiről számolnak be, az ellenzék EP-kampányáról - feltehetően a Fidesz utasítására - hallgatnak.

Jakab Péter, a Jobbik szóvivőjeSajtóközlemény: A Jobbik végrehajtót küld a TV2-re

Pontosan tudjuk, hogy Farkas Flórián miért élvezheti a büntetlenséget.
A két képviselő, a Jobbik többi képviselőjéhez hasonlóan, elkötelezett annak érdekében, hogy a kiépülő korrupt fideszes diktatúra helyett, egy szabad, élhető és biztonságos Magyarországot teremtsenek.

2019 június