Híreink

A Jobbikkal együtt a bérunióval is leszámolna a Fidesz

2017-12-11 11:22
-A +A

Mindez Miskolc és Borsod végét jelentené, ezért a Jobbik minden nehézség ellenére Miskolcon is rendületlenül folytatja a béruniós aláírásgyűjtést, hogy a választások után – amennyiben az emberek segítségével el tudnak indulni – kamatostól adhassák vissza a miskolciak adományait is.

„Miskolcon még nehezebb szívvel kér az ember adományt, mint máshol, hiszen itt még nehezebb az élet, most mégis kénytelenek vagyunk ezt tenni azok után, hogy a Fidesz pártállami számvevőszéke példátlan és jogtalan büntetést kiszabva akarja elérni, hogy ne indulhassunk el a választásokon” - mondta hétfői sajtótájékoztatóján Jakab Péter. A Jobbik miskolci frakcióvezetője szerint a Fidesz nemcsak a Jobbikkal, de velük együtt a bérunióval is le akar számolni, hogy továbbra is rabszolgabérért dolgoztathassák az itt élőket.

Jakab Péter úgy látja, ha a Jobbik, mint egyedüli kormányváltó erő nem tud elindulni a választáson, akkor Orbán Viktor nemcsak a demokrácia maradékát építi le 2018 után, de ahogy Demján Sándor már jelezte, leépítik a közszférát, drasztikusan csökkenteni fogják a kórházak számát, a béruniót pedig továbbra is el fogják utasítani. Ez Miskolc és Borsod végét jelentené, ezért Jakab Péter arra kéri a miskolciakat is, segítség a Jobbikot, hogy elindulhassanak a választáson, és leválthassák az Orbán-rendszert, hogy aztán az adományokat a bérunió eredményeként megemelt fizetések és nyugdíjak részeként kamatostól adhassák vissza az embereknek. A politikus egyben köszönetet mondott mindazoknak, akik ideológiáktól függetlenül kiállnak a Jobbik mellett, elutasítva a Fidesz agresszióját.

Jobbik Miskolci Alapszervezete

Ajánlott cikkek

Magyarország ebben is Európa szégyenpadjára került.
A kormányzat arcátlan módon szüntette meg a lakáscélú előtakarékosság állami támogatását, ily módon fiatalok és idősebbek tízezreit zárta ki az otthonteremtést segítő lehetőségek közül.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2018 október