A Jobbiknak is köszönetet mondanak a taxisok

2013-04-11 09:43

Tarlós István mellett a Jobbiknak is köszönetet mond az Országos Taxis Szövetség, amiért utat nyitottak egy egy átlátható, ellenőrizhető és egységes a megrendelők érdekeit szem előtt tartó utas-kiszolgálás megteremtéséhez - derül ki a szervezet közleményéből.

"Az Országos Taxis Szövetség köszönetét fejezi ki Tarlós István főpolgármesternek, és a fővárosi  Közgyűlés tagjainak hogy elfogadták Budapest új  komplex taxi-rendeletét. Örömmel fogadtuk, hogy a Fidesz-frakció mellett számíthattunk a Jobbik-frakció támogatására és közlekedési szakpolitikusuk, Szabó György mindenkor segítő és támogató együttműködésére" - olvasható a közleményben.

A taxisok szerint a főváros ezen  döntésével a taxi-szolgáltatás 13 éves rendezetlen, szabályozatlan örökségét számolta fel.

alfahir.hu - jobbik.hu