Híreink

Kepli Lajos: az eldurvuló kampányért és az erőszakért a kormány politikája a felelős

2019-04-13 13:49
-A +A
 
Mai sajtótájékoztatóján Kepli Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselője úgy fogalmazott, hogy pártja elutasít minden verbális, illetve fizikai erőszakot. A politikus arra szólította fel a pártokat, hogy kizárólag észérvekre alapuló kampányt folytassanak.
 
Ahogy korábban elsőként beszámoltunk róla: Debrecenben egy jobbikos nőt megütött egy Fidesz-szimpatizáns férfi, aki a berettyóújfalui Fidelitas elnöke volt korábban.
 
Az ellenzéki párt politikusa szerint annak köszönhető, hogy ennyire eldurvult már most a kampány, mert az elmúlt években a kormány folyamatosan gyűlölködő és uszító politikát folytatott, melynek következtében rengeteg emberben gyülemlett fel indulat.
 
„Hogyan alakul ki politikai kultúra egy fiatalban, ha azt látja, hogy lassan az ököljog érvényesül az utcákon, nem pedig a józan ész és az észérvek?” – tette fel a kérdést Kepli Lajos sajtótájékoztatóján.
 
Kepli felhívta minden párt figyelmét arra, hogyha ilyen jellegű atrocitásokba csapnak át ezek az esetek, az kizárólag a Fidesznek kedvez. Leszögezte, sajnálja, hogy a Fidesz aktivistáját megütötték Miskolcon, mint fogalmazott:
 
„Mára bevett eszköznek számít, hogy durva valótlanságokat állítva uszítanak egymás ellen pártokat vagy azok szimpatizánsait, és csak idő kérdése, mikor teszik társadalmi csoportokkal ugyanezt.”
 
A Jobbik országgyűlési képviselője kitért arra is, hogy tudomása van arról, hogy vidéken felhívják az embereket azzal az indokkal, hogyha az önkormányzati választáson ellenzéki jelölt nyer, akkor migránsokat fognak betelepíteni.
 
"Lehet, hogy egy szavazótábort a félelemmel egy ideig egyben lehet tartani, de egy társadalmat, egy nemzetet, egy nemzet egyes csoportjait egymásnak ugrasztani végzetes hiba" – hangsúlyozta Kepli.
 
alfahir.hu - jobbik.hu

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

Az utóbbi években kibontakozott „lakhatási kataklizma” nemcsak, hogy megoldatlan maradt, de igazából gazdája sincs ennek a problémának.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2020 január