Híreink

A képviselőkkel nem egyeztetnek, kik döntenek a fejlesztésekről Miskolcon?

2017-08-18 20:41
-A +A

A képviselők tájékoztatása nélkül döntöttek az utak felújításáról Miskolcon, ezt kifogásolja a Jobbik.

Bár mindössze csak 9 utca újul meg állami forrásból Miskolcon, tekintettel arra, hogy korábban még ennyire se volt pénz, ma már ennek a hírnek is örülni kell. Az azonban felháborító, hogy ebben a döntésben is megkerülték a városi körzetek megválasztott képviselőit, amelynek eredményeként egyes körzetek újra hátrányt szenvedtek – mondta a Jobbik sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán.

Az ellenzéki párt önkormányzati képviselője szerint a minimum az lett volna, hogy a területi képviselőket is bevonják a döntési folyamatba, ezért levélben fordultak Miskolc polgármesteréhez, hogy kiderüljön, név szerint kik döntötték el, mely utak kerülnek felújításra, vagyis kik azok a döntéshozó emberek Miskolcon, akik a választott képviselőktől is több döntési jogkörrel rendelkeznek.

Szilágyi Szabolcs avasi képviselő ehhez hozzátette, azért is fontos, hogy tisztán lássanak ebben a kérdésben, mert Pakusza Zoltánnal minden évben leadják a körzeteikre vonatkozó fejlesztési terveket, de ezzel kapcsolatban eddig soha nem volt egyeztető tárgyalás a városvezetés részéről. Pedig az idei év elején szintén levélben kérték a jobbikos képviselők, hogy személyesen egyeztethessenek Miskolc polgármesterével a körzeteiket érintő, többek között az utakkal kapcsolatos problémákról.

Jobbik Miskolci Alapszervezete

Ajánlott cikkek

Azonnali mentőövre szorul a magyar szakképzés.
Nyílt levél Kovács Zoltán kormányszóvivő részére.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2017 november