Kérdezzük Balog Zoltán álminisztert

2017-07-14 09:27

Tagadhatatlanná vált, hogy a magyar egészségügy a betegek biztonságát veszélyeztető hiányosságokkal küzd. A lelkészminiszter elképesztő cinizmusára csak közösségi összefogással lehet válaszolni. Ahhoz, hogy kiderüljön, hol van még az Országos Kardiológiai Intézethez hasonló hiányosság, az alábbi nyilvános közérdekű adatkérést intézzük Balog Zoltán álminiszterhez.

Hány helyen kell még a CT és más eszközök hiányában olyan veszélyeknek és gyötrelemnek kitenni a betegeket, mint az Országos Kardiológia Intézetben kénytelenek nap mint nap?
Hány helyről spórolta ki a kormány a betegellátáshoz szükséges létfontosságú eszközöket?
Mikor fognak ezek az intézmények végre a kérésüknek megfelelő eszközöket kapni annak érdekében, hogy biztonságban láthassák el a betegeket?

A Jobbik Magyarországért Mozgalom ezúton bátorítja az egészségügyi intézmények vezetőit, hogy a betegek biztonsága érdekében forduljanak a nyilvánossághoz, és beszéljenek a fontos, de hiányzó fejlesztésekről. Használják ki a nyilvánosság erejét, hiszen csak így derülhet fény arra, hogy hol kell segíteni. Ne hagyják, hogy a hiányosságokat álhírnek minősítő álminiszter és kormányzati csapata mindent az adófizetői milliókból megvásárolt szőnyegek alá seperjen.

Lukács László György és Rig Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselői

Azonnali mentőövre szorul a magyar szakképzés.
Nyílt levél Kovács Zoltán kormányszóvivő részére.

2017 november