Kínjában mindenfélét hazudozik a fideszes média

2016-05-27 12:56

Sokatmondó, hogy a Fideszhez közelálló média épp az őszödi beszéd elhangzásának tizedik évfordulóján járatja csúcsra a hazugságbeszédet. A valóság az, hogy a Jobbik mögött nem állnak offshore-lovagok, az a XX. század leszerepelt pártjainak, a Fidesznek (Horváth Zsolt, Kerényi János, Andy Vajna) és az MSZP-nek (Boldvai László) a jellemzője. Emlékezetes, a Fidesz politikusai nem merték aláírni azt a nyilatkozatot, melyben kijelentik, hogy nincs offshore érdekeltségük.

A fideszes médiában említett D-D Consulting Kft.-vel a Jobbik nem állt és nem áll szerződéses viszonyban. A nyilvános cégadatokból az is kiderül, hogy Forrai Richárd 2011 óta nem tulajdonosa ennek a Kft.-nek. Sőt, az is nyilvános, hogy a céget Magyarországon jegyezték be, tevékenységét itthon végzi, tulajdonosi szerkezete átlátható (egy fő magánszemély), a nyilvános mérlegbeszámolókból pedig az is kitűnik, hogy adófizetési kötelezettségét szintén Magyarországon teljesíti. Röviden: az offshore egyik ismérvének sem felel meg.

A Jobbik nem kívánja befolyásolni, hogy magánszemélyek magánvállalkozásai kivel és milyen jogszerű szerződéses viszonyban állnak, a szocializmusra volt jellemző, hogy a kormányzó állampárt és médiája befolyásolhatta azt. Jellemző, hogy a Fidesz médiája most éppen ezt a gyakorlatot hozza vissza.

A hazugságok miatt jogi úton fogunk elégtételt venni.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Elképesztő, hogy abban az egészségügyben rendeltek el létszámstopot a kórházi vezetők, ahol az egyik legégetőbb hiány az emberi erőforrás.

2019 november