A kirúgott nővér kapja meg a fideszes polgármester végkielégítését!

2019-11-30 09:05

Láng Zsolt polgármester uram,

tudom persze, hogy papíron jár az a néhány milliócska végkielégítés meg szabadságmegváltás, ami ki lett fizetve magának és a többi bukott fideszes polgármesternek is mostanában.

Azt is tudom, hogy sok év polgármesterkedés után nehéz lesz keríteni valakit a Fideszben, aki benyomja majd valami jól fizető, kényelmes háttérstokiba. Idő kell hozzá, na. Addig meg csak ki kell húzni valahogy, ugye.

Szóval értem én ezt, hogy jól jön ez a pár millió most, kicsi lélegzetvétel mégis, nehogy megérezze a család a választási vereséget. Majd csak lesz hely lassan a posta, a MÁV, vagy valamelyik másik állami cég felügyelőbizottságában, ahol elvan aztán az ember.

Szóval magának ez a pénz jár. De mondja csak, polgármester uram, annak a siófoki nővérnek nem járna valami mégis, akit a héten azért rúgtak ki a kórházból, mert oda mert kommentelni valamit a fideszes képviselő oldalára?

Szerintem igen! Tudja mit? Ajánljon fel legalább egy-két milliót abból a végkielégítésből ennek az asszonynak.

Dolgozott ő is olyan lelkiismeretesen, mint maga ebben a néhány évben. Gondolja csak el! Amíg maga tárgyalt, ő pelenkázott. Amíg maga ülést vezetett, ő a felfekvéses beteget forgatta. Amíg maga értekezleten ült, addig ő az ágy szélén ülve etette a magatehetetlent.

S amíg maga a nullákat számolgatta a bankszámláján, addig ez a nő a kifizetetlen számlákat rendezgette, a banknak könyörgött, meg a mellékállásába rohant a kórházból a műszakja végén.

Itt az idő, polgármester uram, hogy a dolgok a helyükre kanyarodjanak. Hogy az is kapjon segítséget, akinek nem volt más bűne, csak hogy nemet mondott a rendszerre. S ne csak az, aki éveken át kiszolgálta azt.

Itt az idő, hogy megkeressék az elvesztett becsületet. Magának szól ez a levél, de nyugodtan szólhat a többi kiérdemesült fideszes polgármesternek is. Csörögje csak körbe őket, lássuk csak, tanultak-e abból az októberi pofonból. Stummer János Facebook-bejegyzése: A kirúgott nővér kapja meg a fideszes polgármester végkielégítését!

Stummer János

2019 december