A kormánypárt megint azzal vádolja a Jobbikot, amit ő követett el.

2017-06-16 13:00

A kormánypárt megint azzal vádolja a Jobbikot, amit ő követett el. A napokban épp Kubatov Gábor tagadta meg az alfahir.hu-nak a válaszadást arra a kérdésre, hogy a Fidesz 2002 és 2016 között mely cégektől hány plakátfelületet bérelt, és ezért mennyit fizetett. Nem derült ki az sem, Simicska Lajos mennyivel támogatta a Fidesz-propagandát. Azt sem tudhatjuk, hogy a Fidesz szakértői mi alapján becsülik a Jobbik havi kampányköltségét 800 millióra, miközben a Fidelitas kampánya állításuk szerint csak 100 milliót tesz ki. Ki hazudik: a fideszes szakértő vagy a fideszes ifjúsági szervezet?

Egy biztos: a Fidesszel szemben a Jobbik közzétette mind a szerződő cégek neveit, mind a kihelyezett plakátok számát, és a költségek vonatkozásában is mindent az Állami Számvevőszék rendelkezésére bocsát egy esetleges vizsgálat során. Annyit kérünk Hollik Istvántól, a vizsgálatról ne a fideszes pártmédiából értesüljünk, hanem hivatalos úton, ahogyan az egy jogállamhoz illő.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

A gyűjtés negyedik napja: 21 366 800 Ft
Vona Gábor hétfői napirend előtti felszólalásában bejelentette, hogy péntek délután békés demonstrációra hívnak mindenkit, akinek számít, hogy a magyar demokrácia túlélje Orbán diktatúraépítését.

2017 december