A kormányzati diktatúra erővel próbálja elhallgattatni a kormányváltó erőt

2017-09-26 17:07

A kormányzati hatalom erővel támadt a szólásszabadságra és a vezető ellenzéki pártra, a Jobbikra. A Fidesz a sajtószabadság leépítése után a szólásszabadságot is korlátozza. A hatalom a kormányhivatalokon keresztül, erővel, törvénytelenül kezdte lekaparni a Jobbik tulajdonában lévő plakáthelyeket. A kormányhivatal cselekedete kimeríti a rongálás fogalmát és a magántulajdonhoz fűződő jogok sérelmét. Minden jogi lépést megteszünk a kormányzati szintre emelt rongálások és a rongálók ellen.

Orbán Viktor eddig is paranoiás módon félt a Jobbiktól. Számtalan aljas, hazug eszközt vetettek be ellenünk (hazugságkampányok, lejárató akciók, törvénytelen megfigyelések), de ma odáig süllyedtek, hogy erővel eltávolítják a legitim politikai üzeneteket. Az is beszédes, hogy a kormány mi ellen lép fel gátlástalanul és törvénytelenül: a migráció megállítása, a bérek emelése és a korrupt politikusok elszámoltatása fáj nekik. Ez a három ígéret nem tetszik az Orbán-rezsimnek, ugyanis a lekapart plakátokon ezek láthatóak.

A Jobbik nem fogadja el a diktatúrákra jellemző eszközök alkalmazását, mindennek van határa, nem hagyjuk kiépülni Magyarországon az önkényuralmi rendszert! 2018-ban győzzön a Jobbik!

Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője

Szávay István facebook bejegyzése.
„Orbán Viktor elismerte azt, hogy végig hazudták az elmúlt három évet, most pedig lebuktak”

2018 január