Híreink

A kormányzati diktatúra erővel próbálja elhallgattatni a kormányváltó erőt

2017-09-26 17:07
-A +A

A kormányzati hatalom erővel támadt a szólásszabadságra és a vezető ellenzéki pártra, a Jobbikra. A Fidesz a sajtószabadság leépítése után a szólásszabadságot is korlátozza. A hatalom a kormányhivatalokon keresztül, erővel, törvénytelenül kezdte lekaparni a Jobbik tulajdonában lévő plakáthelyeket. A kormányhivatal cselekedete kimeríti a rongálás fogalmát és a magántulajdonhoz fűződő jogok sérelmét. Minden jogi lépést megteszünk a kormányzati szintre emelt rongálások és a rongálók ellen.  

Orbán Viktor eddig is paranoiás módon félt a Jobbiktól. Számtalan aljas, hazug eszközt vetettek be ellenünk (hazugságkampányok, lejárató akciók, törvénytelen megfigyelések), de ma odáig süllyedtek, hogy erővel eltávolítják a legitim politikai üzeneteket. Az is beszédes, hogy a kormány mi ellen lép fel gátlástalanul és törvénytelenül: a migráció megállítása, a bérek emelése és a korrupt politikusok elszámoltatása fáj nekik. Ez a három ígéret nem tetszik az Orbán-rezsimnek, ugyanis a lekapart plakátokon ezek láthatóak.

A Jobbik nem fogadja el a diktatúrákra jellemző eszközök alkalmazását, mindennek van határa, nem hagyjuk kiépülni Magyarországon az önkényuralmi rendszert! 2018-ban győzzön a Jobbik! 

Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője

Ajánlott cikkek

A legnagyobb ellenzéki párt szerint ez már olyan súlyú visszaélés, hogy komolyan megkérdőjelezi Vásárosnamény központú választókerületben a választások tisztaságát.
Minden jel arra mutat, hogy a kormánypártok zsoldjába szegődő, a választókat folyamatosan átverő propagandagépezet még véletlenül sem tud igazat írni senkiről.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
26
27
28
29
30
31
 
2018 március