Kötelező vagyonnyilatkozatot a családtagoktól!

2020-02-13 16:02

A Jobbik kötelezővé tenné, amit régóta meg is tesz - képviselői hozzátartozók vagyonnyilatkozatának nyilvánossága

A Jobbik már február 11-én benyújtotta azt a javaslatot, amely arról szól, hogy az országgyűlési képviselők családtagjai is hozzák nyilvánosságra a vagyonnyilatkozataikat, és legyen vagyonosodási eljárás minden képviselőnél!

Ez a korrupciómentes politikai közéletnek a nulladik lépése, ezért ismételten felszólítom az összes parlamenti képviselőt, hogy kövesse a Jobbik Magyarországért Mozgalom példáját, és hozza nyilvánosságra az összes családtag vagyonnyilatkozatát! Üdítő kivétel az LMP frakció, amely belátta ennek a fontosságát és már megtette ezt. A jobbikos képviselők  évek óta nyilvánosságra hozzák a saját vagyonnyilatkozatukon túl a velük egy háztartásban élő családtagjaik nyilatkozatait.

Mi a beadott törvénymódosító javaslattal megpróbálunk érvényt szerezni a szavunknak. Az továbbra is kérdés, hogy miként sikerül: befogadják-e a kormánypártiak vagy ismételten lesöprik az asztalról?!

Csányi Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselője

Telefonon keresztül hívjuk fel a lakosság figyelmét arra, hogy aki csak teheti, maradjon otthon.

2020 március