Híreink

A kötvényesek újabb nemzetbiztonsági vizsgálatát szorgalmazza a Jobbik

2018-09-24 16:37
-A +A

Haladéktalanul fel kell függeszteni és meg kell ismételni a nemzetbiztonsági átvilágításokat azon személyek esetében, akik a Fidesz piszkos letelepedési kötvényei útján jutottak tartózkodási- és letelepedési engedélyekhez Magyarországon. Lassan már nincs hét, nincs nap, hogy ne derüljön ki egy-egy kötvényt vásárló Fidesz-migránsról, hogy a jelenléte és tevékenysége biztonsági kockázatot jelent Magyarországnak. Sőt, megállapítható, hogy nemcsak Magyarország, hanem egész Európára nézve is potenciális veszélyt jelentenek. A Fidesz nem hogy nem tudja garantálni az ország biztonságát, de egyenesen aláássa azt. A Rogán Antal nevével fémjelzett kötvénybiznisz hiteltelenné teszi az ország bevándorlásellenes politikáját, megkérdőjelezi a szövetségi rendszeren belüli magyar megbízhatóságot, aláássa a hazai titkosszolgálatok és más hatóságok hitelességét a nemzetközi partnerszolgálatok előtt.

A Jobbik a múlt héten hazaárulás alapos gyanúja miatt feljelentést tett a letelepedési kötvények ügyében ismeretlen tettesek ellen. A nemzetbiztonsági bizottság következő ülésén pedig soron kívüli tájékoztatást kérek az elhárítástól és hírszerzéstől a magyar kötvényes papírokkal rendelkező, Finnországban eljárás alá vont orosz vállalkozó, valamint a szintén orosz hírszerzési főnök családtagjainak letelepedési kötvényszerzéséről.

Mirkóczki Ádám, a nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnöke

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

Az elmúlt nyolc évben, a Handó Tünde nevével jelzett korszakban nem minden állt meg úgy, ahogy egy jogállamban meg kellene.
A kormánypártok döntésének értelmében egyetlen egy ellenzéki képviselő sem vehet részt a sajtó ellenőrzését gyakorló Médiatanács működésében.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2019 december