A kötvényesek újabb nemzetbiztonsági vizsgálatát szorgalmazza a Jobbik

2018-09-24 16:37

Haladéktalanul fel kell függeszteni és meg kell ismételni a nemzetbiztonsági átvilágításokat azon személyek esetében, akik a Fidesz piszkos letelepedési kötvényei útján jutottak tartózkodási- és letelepedési engedélyekhez Magyarországon. Lassan már nincs hét, nincs nap, hogy ne derüljön ki egy-egy kötvényt vásárló Fidesz-migránsról, hogy a jelenléte és tevékenysége biztonsági kockázatot jelent Magyarországnak. Sőt, megállapítható, hogy nemcsak Magyarország, hanem egész Európára nézve is potenciális veszélyt jelentenek. A Fidesz nem hogy nem tudja garantálni az ország biztonságát, de egyenesen aláássa azt. A Rogán Antal nevével fémjelzett kötvénybiznisz hiteltelenné teszi az ország bevándorlásellenes politikáját, megkérdőjelezi a szövetségi rendszeren belüli magyar megbízhatóságot, aláássa a hazai titkosszolgálatok és más hatóságok hitelességét a nemzetközi partnerszolgálatok előtt.

A Jobbik a múlt héten hazaárulás alapos gyanúja miatt feljelentést tett a letelepedési kötvények ügyében ismeretlen tettesek ellen. A nemzetbiztonsági bizottság következő ülésén pedig soron kívüli tájékoztatást kérek az elhárítástól és hírszerzéstől a magyar kötvényes papírokkal rendelkező, Finnországban eljárás alá vont orosz vállalkozó, valamint a szintén orosz hírszerzési főnök családtagjainak letelepedési kötvényszerzéséről.

Mirkóczki Ádám, a nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnöke

Háromszáz hektárig fizetné ki a gazdálkodóknak a földek után igényelhető területalapú támogatást a Jobbik.
A Jobbik nem szeretné, ha a tiszaújvárosi beruházáshoz hasonlóan vendégmunkásokat telepítenének be a Budapest alatti szénhidrogénmezők kitermeléséhez.

2019 augusztus