A Közgyűlés margójára - a király meztelen

2019-01-09 11:58

Szombathely tegnap világosan megmutatta, hogy a Fidesznek sohasem volt többsége a városvezetésben. A kormánypárt ennek ellenére úgy igyekezett vezetni a várost, mintha a 2014-es választásokon némi rásegítés után a szavazatok 135 százalékát kapták volna. Kedden a szombathelyi Fidesz látványosan szétesett, a korábban Jézuskával példálódzó polgármester pedig a rendkívüli közgyűlésen is többször és látványosan bebizonyította, hogy teljesen elszakadt a valóságtól. Az állampárt, a Fidesz egyeztetés nélkül verte át a rabszolgatörvényt, amelyet annak tartalma és megszületéseinek körülményei miatt egyetlen európai módon gondolkodó politikus sem fogadhat el. Az ügyet kísérő ellenzéki összefogás azt jelzi, hogy a téma pártfüggetlen, 2019-ben nem lehet bolsevik módszerekkel kiszolgáltatott és alávetett helyzetbe hozni a munkavállalókat.

Balassa Péter, önkormányzati képviselő (Jobbik), Szombathely

A Jobbik Magyarországért Mozgalom tovább építkezik a vidék Magyarországán.
A népszavazás nem egy álságos kezdeményezés, mint a nemzeti konzultáció, ahol csak egy válasz lehetséges és az mindig megegyezik a kormány propagandájával.

2019 január