Közösen Szentgotthárdért

2019-02-24 08:57

Február 22-én sajtótájékoztató keretében mutatta be a Jobbik Szentgotthárdi Alapszervezete és a Közösen Szentgotthárdért Egyesület önkormányzati képviselőjelöltjeit Bana Tibor szentgotthárdi országgyűlési képviselő. Danka Zsuzsanna, Laczó Zoltán, Lábodi Gábor, valamint Seiler Tamás a Jobbik és a Közösen Szentgotthárdért Egyesület színeiben mérettetik meg magukat az őszi önkormányzati választásokon. A jelöltek elmondták: nagyobb hangsúlyt szeretnének helyezni a szociális biztonságra, az idősek megbecsülésére, segíteni szeretnék a pályájukat és felnőtt életüket kezdő fiatalokat. Külön kiemelték, hogy ugyan pártszínekben is indulnak, mégis szakítani szeretnének azzal a gyakorlattal, hogy a pártérdekek felülírják a helyiek érdekét. A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy szorosabb kapcsolatot szeretnének ápolni a helyi polgárokkal, melynek első lépéseként ismét érdemi együttműködést alakítanának ki a városi televízióval, ahol ismét láthatóak lennének a testületi ülések. Szó esett még a környezetvédelem fontosságáról, valamint a városi mutyik felszámolásáról.

Ezt követően Bana Tibor szentgotthárdi országgyűlési képviselő elmondta, hogy bárhogyan is alakul a jövő, minden segítséget meg fog adni Szentgotthárdnak és a szentgotthárdiaknak. Hozzátette: márciusban bemutatják a három kizárólag Közösen Szentgotthárdért színekben induló önkormányzati képviselőjelöltet, majd a Jobbik és a Közösen Szentgotthárdért polgármesterjelöltjét is. Előtte március 1-jén, pénteken 18 órára várnak minden kedves érdeklődőt a Corso kávéházba, a Polgári Esték első rendezvényére, a Magyar Hang-estre.

Jobbik Szentgotthárdi Alapszervezete

Az így befolyó milliárdokat a kormányzat köteles lenne a Magyar Munkahelyvédelmi Alapba csoportosítani.
Mentelmi jog: Boldog István, Kálló Gergely

2020 április