Kriza Ákos képviselői fejlesztésekkel büszkélkedik

2018-07-17 11:21

Kriza Ákos képviselői fejlesztésekkel dicsekszik, hívta fel a figyelmet keddi, miskolci sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán.

A Jobbik önkormányzati képviselője közölte, az elmúlt időszakban levelet kaptak választókörzetének lakói, melyben Miskolc polgármestere a választókörzetben idén megvalósult nagyvolumenű fejlesztésről adott tájékoztatást. Nevezetesen a Fátyolka utca teljes és a Bellervölgy utca részleges aszfaltozásáról. Csak azt "felejti el" leírni, hogy mindez a képviselői alapból a képviselő és a lakók kezdeményezésére valósult meg – tette hozzá Pakusza.

Szerinte annál is inkább visszatetsző mindez, mert Kriza Ákos a tavalyi évben a zárszámadás tárgyalásakor leszavazta épp a Fátyolka utca fejlesztésére kért 4 milliós összeget. „Nem túl elegáns egy polgármester részéről, hogy miután nem támogat egy fejlesztést, majd az a megvalósul, politikai hasznot szeretne húzni belőle” – fogalmazott a Jobbik képviselője.

Jobbik Miskolci Alapszervezete

A Jobbik képviselői csütörtökön nyújtottak be egy törvénymódosító javaslatot, amely alapján a fúrt kutak tulajdonosai további két év haladékot kapnának kútjaik bejelentésére.
Miután a mérhetetlen Fidesz-korrupció miatt az unió elzárja a pénzcsapokat, a kormány Miskolctól is visszaveszi a még fel nem használt EU-s forrásokat.

2018 október